Mayweather pár nap alatt 71 milliót nyert a fogadásaival

2017-02-04
Minden idők egyik legnagyobb bokszolója, a nagy szerencsejátékos hírében álló Floyd Mayweather ismét nyerő szériát fogott ki …

 

Floyd Mayweather soha nem a szerénységéről volt híres, és ha azt vesszük, ez valahol érthető is – elég, ha csak 49-0-s boksz-rekordjára gondolunk. 

 

Minden idők egyik legnagyobb bokszolója arra költi karrierje során szerzett vagyonát, hogy rendszeresen megtesz egy sor, nem éppen átlagosnak mondható fogadást. Mayweather világ életében nagy szerencsejátékos volt, Las Vegas-t második otthonának tekinti – és nemrégiben a Twitteren hencegett követőinek legutóbbi kaszájáról.

 

A minap Mayweather azt twittelte több mint 7 millió követőjének, hogy az Atlanta Falcons győzelme a Green Bay Packers felett az NFC-ben 25.000 dollárt (úgy 7 millió forintot) hozott számára. Floyd 30 ezer dollárt tett fel arra, hogy az Atlanta a meccs 3,5 pontkülönbségének felét az első félidőben szerzi.

Félidőben a Falcons 24-0-ra vezetett, és ezzel Mayweather újabb győzelmet aratott. „Most kerestem 25.000 dollárt fél óra alatt. A nyugdíjas élet...” twittelte rajongóinak.

Mayweather a Falcons-szos sikerét követően gyorsan eldicskedett három korábbi nyereményével is.

 

Kiposztolt egy képernyőképet, melyen az látszik, hogy 100.000 dollárt tett fel arra, hogy a Cincinatti férfi egyetemi kosárcsapat 16,5 pontos különbséggel győz a Tulane ellen. A Bearcats 78-61-re győzött, éppen hozva a 16,5-ös különbséget, és ezzel Mayweather 90.909,09 dollárt (26 millió forintot) kaszált.

“2017.01.21-én, szombaton 90.000 dollárt kerestem 40 perc alatt.” csiripelte Mayweather, meg sem említve az a fölötti 900 dollárt, ami számára tényleg csak aprópénz.

 

Floyd azzal is eldicsekedett, hogy 50.000 dollárral fogadott arra, hogy a Golden State Warriors 5,5 pontos különbséggel nyer január 20-án, pénteken a Houston Rockets ellen. Csapata 125-108-ra győzött, és ez 45.454 dollárt (13 millió forintot) jelentett Mayweathernek.

 

Végezetül, csütörtökön, Mr. Money 100.000 dollárt tett fel arra, hogy a Gonzaga 8 pontot ver a Santa Clara-ra. Könnyedén, 88-57-re nyertek, és ezzel Mayweather 86.956 dollárt (25 millió forintot) zsebelt be.

 

Azt persze nem tudni, hogy a pár nap alatt összeszedett 71 millió forintnyi nyereség mellé mennyi veszteség társult, hiszen Mayweather arról híres, hogy több fogadást is megtesz egy időben. „Én vagyok az egyik legnagyobb sportfogadó Las Vegasban” – állította nemrégiben Mayweather egy, az ESPN számára készült interjúban.

 

Ugyan a sportfogadás csak Nevadában legális, Floyd azt állította, hogy kedvenc sportfogadási helyei Las Vegasban és Atlantic Cityben vannak. A jelek szerint Mayweather nincs tisztában azzal, hogy a sportfogadás illegális New Jersey-ben…

 

Az utóbbi időben egyébként az a hír terjed, hogy Mayweather még egy meccsre visszatérhet, hogy meglegyen az 50. győzelme is. Az UFC bajnok Conor McGregor-nak igen fáj a foga Floyd-ra, de ha összejön a meccs, az oddsmestereknél biztosan Mayweather lesz a favorit. A Bovada Mayweathert 1.06, McGregor-t 9.00 oddsszal listázza.

 
Címkék: sportfogadás,