Másodszor nyert a lottón egy házaspár

2013-03-11
Rengetegen álmodoznak arról, hogy egyszer megnyerik a lottófőnyereményt, azonban a legtöbb embernek ez egyszer sem sikerül – vannak azonban olyanok, akiknek többször is!

 

Az arizonai Dianne és Kerry Carmichael múlt héten 1 millió dollárt (230 millió forintot) nyert a Powerball lottón. Ők azon ritka szerencsések közé tartoznak, akiknek már másodjára sikerül egy hatalmas nyereményt bezsebelniük, 1995-ben ugyanis már nyertek egyszer 2,5 millió dollárt (576 millió forintot) is. Újabb nyereményük nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen első nyereményük 125 ezer dolláros évjáradéka 2014. decemberében lejár. 

 

“Ezúttal az én szelvényem nyert, az elsőnél a férjemé.” – árulta el Mrs Carmichael a sajtónak. “A jó dolgok hármasával járnak. Kettő megvolt, jöhet a harmadik.” – tette még hozzá. A nyugdíjas házaspár még annyit mondott a média képviselőinek, hogy ellenállnak a kísértésnek, és nem fogják elszórni a nyereményt.

 

  

Nem Carmichael-ék az egyetlenek, akikre többször ráköszönt a szerencse. Egy South Carolina államban élő férfi négy hónap alatt duplázott, nem sokkal utána pedig egy szerencsés házaspár egy hétvége alatt kétszer is nyert kaparós sorsjegyen. Egyikük sem közelíti meg azonban Richard Lustig nyerősorozatát, aki eddig összesen hétszer nyert a lottón.