Másodjára nyert több százmilliót a lottón 9 év alatt

2017-08-03
Vannak szerencsések, és van Jules Parent…

 

Akik azt mondják, hogy a villám soha nem csap be kétszer ugyanoda, még nem ismerik Jules Parentet. A 69 éves quebec-i nyugdíjas kilenc év alatt már másodjára nyert 1 millió kanadai dollárt (azaz 204 millió forintot) a lottón.

 

Parent, aki először 2008-ban nyert 1 millió dollárt, a mostani 1,2 milliós csekk átvételekor azt mondta: „Tisztában vagyok vele, hogy a nyerési esély rendkívül csekély, arról nem is szólva, hogy valaki relatív kis idő alatt kétszer is nyerjen. Nem tudom, kinek köszönhetem ezt. Jó csillagzat alatt születtem?”

 

Parentnak - aki egyébként most egy 3,20 dolláros online lottószelvénnyel nyert – a Loto-Quebec szerint erre a bravúrra 1 a 14 millióhoz volt az esélye.

 

 

A szerencsés férfi a sajtónak elmondta, hogy a szerencsejáték az egyik kedvenc szabadidős tevékenysége a séta, vadászat és horgászat mellett, és hogy továbbra is játszani szándékozik. “Ugyanolyan összeggel szeretnénk továbbra is játszani, mint eddig. Nyugdíjas vagyok, ezzel ütöm el az időt. Mint bármelyik másik szerencsejátékban, a lottóval is néha nyer az ember, néha pedig sajnos veszít.” – nyilatkozta az újságíróknak.

 

Parent – aki egyedül él, és nincsenek gyerekei – egy új házat szeretne építeni a pénzből. „Nem egy palotára gondolok, csak egy szép, modern házra.” – mondta. Parent tervei ezen kívül még egy Las Vegas-i kiruccanás is szerepel.