Másodjára nyert milliárdos összeget lottójátékon egy férfi

2020-07-03
Egy michigani férfi 3 éven belül már másodjára nyert 4 millió dollárt kaparós sorsjegyen.

 

Az 50 éves Mark Clark története három évvel ezelőtt kezdődött, mikor 2017-ben vett egy kaparós sorsjegyet. Tipikus impulzusvásárlás volt, nem tervezte, hogy játszik, de mikor megállt tankolni egy benzinkúton, és meglátta a sorsjegyeket, vett egyet. Mikor lekaparta, az az üzenet jelent meg, hogy menjen a pulthoz, amit azonnal meg is tett. A pultnál lévő alkalmazott elképedt arccal közölte vele, hogy 4 millió dollárt (1,2 milliárd forintot) nyert!

 

Mark a fellegekben járva ment el a szülei házához, hogy elmondja nekik a fantasztikus hírt, majd felmondott a munkahelyén. A történetnek már ezen a pontján is kijelenthetjük, hogy a férfi ritka szerencsésnek mondhatja magát … de még nincs vége. Idén júniusban ismét vett egy sorsjegyet, és mi történt? Ismét nyert 4 millió dollárt!

 

 

“Az ember arra sem gondol, hogy egyszer dollármilliókat nyer, arra meg aztán végképp nem, hogy ez kétszer is megtörténik.” – áll a férfi által kiadott közleményben. „A boltban kapartam le a sorsjegyet egy olyan érmével, amit apámtól kaptam úgy 10 éve. Körülbelül egy éve veszítettük el, betegeskedést követően, és muszáj arra gondolom, hogy lehet, hogy ez a szerencsepénz segített megnyerni ezt a nyereményt.” – tette hozzá.

 

És hogy mihez fog kezdeni az összeggel? „Az első nyereményt követően felmondtam a munkahelyemen, és sok időt töltöttem horgászással. Apám és én régebben együtt szoktunk pecázni, és szép élményeim vannak ezzel kapcsolatban, ez a nyeremény pedig biztosítja, hogy továbbra is űzhessem ezt a sportot, és kiélvezhessem a fiammal és a családommal töltött időt.” 

 

PÉNTEKEN 130 MILLIÓ EURÓS JACKPOT AZ EUROMILLIONS SZUPERSORSOLÁSON

Péntek este rendezik meg az évente csupán pár alkalommal megtartott EuroMillions SuperDraw-t, azaz EuroMillions Szupersorsolást, melyen megemelt főnyeremény várja a játékosokat. A jackpot egész pontosan 130 millió euró, azaz közel 46 milliárd forint lesz, ami ötször nagyobb, mint az eddigi legnagyobb magyar lottófőnyeremény, és egy háromszázezres nettó fizetéssel úgy 12,5 ezer évbe tellene megkeresni. 

A játék nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is megvásárolható EuroJackpottal - a mai Szupersorsolásra online lottózókban, vagy a szomszédos Ausztriában lehet megvásárolni csak a szelvényt, mert a magyar lottótársaság nem tagja az EuroMillions szervező országok körének. A legnagyobb online lottózó, a theLotter most egy akció keretében 20% kedvezményt ad a szelvényekre az új játékosoknak.