Marseille - Lens: Bajnokit pótolnak a gallok

2021-01-20
A Marseille és a Lens elhalasztott bajnokit pótol be, de csöppet sem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárul a találkozó.

Marseille -Lens

Ligue1

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés: 2021.01.20. 21:00

 

Utolsó 5 tétmeccséből egyet tudott behúzni a Marseille, így a 6. helyre 'zuhant'. Ez még nem feltétlenül a világvége, de a tendencia aggasztó. Kikaptak az Olympique játékosai a Nimes és az Angers ellen, de legalább annyira fájt a Dijon elleni remi is.

Ha átugrunk a Lens-hez, a helyzet hasonló. Az újonc sem hasít mostanság, az utolsó 5 bajnokin 1-1-3 a mérleg. Persze a jelenlegi 10. hellyel és 28 ponttal nincs probléma, de a vérzést meg kéne állítani.

Épp ezért lesz ez tüzes mérkőzés. A Lens-nek talán jó az iksz ebben az esetben, viszont a Marseille, amely a BL-ről álmodik, nagyon kevés lenne egy pontocska. Ha nem nyer az Olympique, már olyan hátrányba kerül a PSG-Lille-Lyon trióhoz képest, melyet szinte lehetetlen ledolgozni.

Szóval komoly kis csörtét várunk. Pignard sporinak nem lesz könnyű estélye, eleve két sokat szabálytalankodó együttes a Marseille és az RSC. A Marseille 14, a Lens 15 foultot hoz meccsenként, ezzel két top5-ös csapatról beszélünk, ha a szabálytalanságokat vizsgáljuk. Nem meglepő, hogy ezek után a két csapat a lapokból is sokat kap. A Marseille konkrétan a legtöbbet gyűjtötte idén, de a Lens is befér a top6-ba.

Pignard ebben az idényben egyik csapatnak sem vezetett érdekes módon, de ma biztosan ugrik az átlaga lapok terén.

Ami fura, hogy az unibet már a 3,5 lap felett opcióra is 1,48-as szorzót kínál, miközben ennek a bírónak (is) bőven 4 fölött van az átlaga, és jelen esetben két olyan csapatnak vezet, melyek rengeteget foultolnak,és épp ezért sok lapot gyűjtenek. Ráadásul Pignard spori hajlamos előkapni a pirosat is, idén 9 bajnokit fújt, és 4-szer mutatta fel a pirosat, tehát durván minden 2. meccsén. Márpedig mikor vegye elő ismét, ha nem ennek a két sokat szabálytalankodó csapatnak a meccsén?

Címkék: sportfogadás, tipp,