Máris elkezdték az osztogatást a lottómilliárdosok!

Máris elkezdte az osztogatást az a lottónyertes pár, akik múlt hónapban 101 millió fontot, azaz közel 36 milliárd forintot nyert az EuroMillions lottójátékon.

A The Sun c. brit lap értesülései szerint Dave és Angela Dawes a hatalmas nyereményből 100 ezer fontot (nagyjából 35 millió forintot) adtak egy közeli barátjuknak. Ezzel az összeggel a férfi régi álmát valósíthatja meg, vehet magának egy hamburgeres kocsit. A 39 éves Allan Clarke elmondta a lapnak, hogy régi barátság fűzi a lottómilliárdosokhoz, egy taxiscégnél voltak kollégák. A férfi az ajándékba kapott pénzből vett egy Mercedest az édesanyjának, és 5-5 ezer fontot adott testvéreinek is.

 

Fotó: mirror.co.uk

 

A lottómilliárdosok, akik állítólag most épp egy egzotikus luxusutazáson vannak, azt ígérték, bőségesen osztanak majd a pénzből családjuknak és barátaiknak is, mint mondták, hamarosan 20 embert tesznek milliomossá.

Külföldön - elsősorban angolszász országokban - bevett gyakorlat, hogy a lottónyertesek felfedik kilétüket, és megjelennek a nyilvánosság előtt. Magyarországon a nyertesekről csak annyi információt hoznak nyilvánosságra, amennyit ők akarnak.