Már szombaton jó esély van az első magyar éremre

2012-07-28
A londoni olimpia szombati, első versenynapján négy olyan versenyszámban hirdetnek végeredményt, ahol magyar versenyző is rajthoz áll, s amelyekre érdemes jobban odafigyelni. Több esetben ugyanis nem is olyan rossz eséllyel vágnak neki a küzdelmeknek.

 

A William Hill és más brit fogadóirodák a cselgáncsozók 48 kg-os súlycsoportjában induló Csernoviczki Évát az ötödik legesélyesebbnek tartották az aranyéremre. Aki korábban az ő diadalára tette fel a pénzét, 15-szörös nyereményre számíthat. 

 

A férfi 400 méteres vegyesúszásban a pekingi játékokon ezüstérmes Cseh Lászlót 29-es oddsszal a harmadik helyre várták a londoni bukik. A nőknél ugyanebben az úszásnemben és távon Hosszú Katinkát igaz, csak a negyedik helyre jelölték, ám a neve mellett szereplő 8-as odds azt jelzi, hogy itt szorosabb versenyre számítanak, s nagyobb sanszot adtak a világbajnok magyar úszónak.

 

A vívóknál női tőr egyéniben Mohamed Aida szerepel magyar részről, de sajnos rá nem kínáltak oddsot a William Hillnél.

 

Összefoglalva: a szombati papírforma egy magyar bronzot ígér, amelyből a legoptimálisabb esetben akár három, esetleg még szebben csillogó érem is lehet.

 

Címkék: sportfogadás,