Már lottót is vehetünk okostelefonnal

2013-03-29
A Szerencsejáték Zrt szép csendben, mindenféle különösebb reklámhadjárat nélkül indította el iOS és Android platformokon futó okostelefon alkalmazását, az Okoslottót.

  

Az okostelefonokra és táblagépekre telepíthető alkalmazással virtuális Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó és Puttó szelvényeinket küldhetjük játékba. Saját és gépi számokkal is lehet játszani, előbbieket el is menthetjük. 

 

Az app az SMS-en keresztüli fogadási rendszerre épül, így fizetni vagy a mobilfizetési egyenleg, vagy – egy kissé macerás regisztrációs folyamat után – a Szerencsejáték Zrt-nél vezetett belső egyenleg terhére lehet. 

 

A program hasznos kiegészítő funkciókat is tartogat a felhasználók számára: kilistázza a helyünkhöz legközelebb eső lottózókat (ha nyereményünk felvételéhez erre szükségünk lenne), illetve lekérdezhetjük vele az egyenlegünk állapotát. Egy-egy játéktípust kiválasztva információkat kaphatunk az aktuális nyerőszámokról és nyereményekről, illetve a játék nyerési esélyeiről.

 

Az app jelenleg az 1.0-s verziónál tart, és még van hova fejlődnie, de összességében elmondható, hogy egy jól sikerült, használható appot rakott össze a Szerencsejáték Zrt.