Manchester United - Watford: Kedvenc ellenfelüket fogadják a Vörös Ördögök

2019-03-27
A Watford elmúlt két idegenbeli meccsét csúnyán elveszítette a PL-ben, nem valószínű, hogy pont az Old Traffodon okoz meglepetést.

Manchester United - Watford

Online sportfogadás tipp: Manchester United győzelem

Unibet odds: 1,44

Kezdés: szombat, 16:00

 

A válogatott meccsek dömpingje után hétvégétől ismét a klubfoci a főszerep. A játékosok kedden-szerdán visszaszivárognak a klubcsapatokhoz, pár edzés, és indul a mókuskerék.

A Manchester Unitednek még sok feladatnak van, állva maradt a BL-ben, ahol a Barcával találkozik majd, de addig is két W-betűs együttes találkozik a Premiershipben. Először a Watforddal  majd azzal a Wolves-szel, amely kiütötte az FA Kupából a Unitedet.

A Watford legyőzése tűnik könnyebb feladatanak, már csak a hazai pálya miatt is. Egyébként a Darazsak nem muzsikálnak rosszul, a Watford 8. helye elismerésre méltó. Viszont már a válogatott meccsek előtt is úgy tűnt, hogy a biztos bennmaradás tudatában idegenben nem feltétlenül törik össze magukat, hogy jó eredményt érjenek el. Liverpoolban tükörsimán 5-0-ra kikaptak, pedig ez a Liverpool azért kevésbé ontja a gólokat. Aztán a Man. City ellen is esélytelen volt a Watford, 3-0 után sikerült lőni egy szépítőt, de sokra nem ment vele a vendég együttes.

Mi akik sportfogadással foglalkozunk, gyakran gondoljuk azt, hogy az Európa Liga indulás motiváló lehet egy csapatnál, ami sokszor igaz is. De sok csapat játékosai gondolkodnak úgy, hogy ha már az EL-selejtezők elején be kell kapcsolódni, akkor hamarabb kezdődik a felkészülés, és akkor a játékosok nyári szünetéből esik ki 1-2 hét, amit érthető módon nem annyira szeretnek. Jó dolog focizni, de azért bele lehet fásulni.

A Manchester United viszont foggal-körömmel harcol a BL-ért, és a BL az már valódi motivációt jelent. Óriási pénz ez a klubnak és a játékosoknak is, tutira meg van ígérve a játékosoknak valamilyen prémium, ha sikerül kiharcolni a BL-indulást. Márpedig a négy helyből a Liverpool és a Man. City tutira elvisz kettőt, a másik két helyért pedig a Chelsea, a M. United, a Tottenham és az Arsen vív ádáz harcot. A 3. Tottenham és a most 6. Chelsea között mindössze 4 pont a távolság, valószínűleg az utolsó forduló utolsó percéig nyílt marad, hogy kik lehetnek ott a BL-ben, és kik azok, akik az Európa Ligával vigasztalódhatnak.

Pogbáék mindent meg fognak tenni a BL-indulásért, sőt a United akár még dobogós is lehet. A Watford egyébként a United egyik kedvenc ellenfele, az két együttes elmúlt 15 találkozójából 14-et a Manchester nyert. Elég impozáns mérleg. Otthon az utolsó 4 alkalommal, amikor a Manchester a Watfordot fogadta a vendég-együttes gólt sem tudott lőni.

Szóval nagyon hazainak tűnik ez. A Darazsak az előző két idegenbeli meccsüket is lazán elbukták, talán majd az FA Kupában, és hazai bajnokikon még felpörögnek párszor, de a mi tippünk, hogy az Old Traffordról megint lógó orral távoznak Deeney-ék.

Címkék: sportfogadás, tipp,