Manchester United - Liverpool: Ördögök és Vörösök

2018-03-09
Második a Premier League tabelláján a Manchester United, egy pozícióval áll rosszabbul mai ellenfele, a Liverpool. Az egyik BL-meccs előtt, a másik BL-meccs után lép pályára, ne lepődjünk majd meg, ha mindkét együttes beletörődik a döntetlenbe.

Manchester United - Liverpool

Online sportfogadás tipp: döntetlen

Sportingbet odds: 3.25

Kezdés: szombat, 13:30

 

A Premier League bajnoki címe már a Manchester United és a Liverpool számára is elérhetetlen, de a helyi büszkeség elég nagy tét a mérföldkőnek számító 200. találkozójukon. -írja a sportingbet rövid beharangozójában. Szóval jubileumi meccs, illene nagyot játszani. Illene, de a Man. Unitedre nem a gála-jellegű találkozók jellemzőek. Legutóbb a Crystal Palace ellen majdnem megégtek a pokol tüzén az ördögök, aztán ha Matic lába nem sül el a találkozó végén, akkor pontot szerez a Palace, amely együttes keretének fele hiányzott sérülés miatt.

A United 'problémája', hogy sérült most is akad egy pár, és jövő héten fontos BL-meccs jön a Sevilla ellen, ami vélhetően prioritást élvez. Jones, Fellaini, Rojo és Blind sem bevethető, a kreatív zónából Ibra mellett Martial is hiányzik. Ander és Pogba pályára lépése szintén képlékeny, és jó kérdés, hogy José Mourinho kiket pihentet a keddi meccsre az egészséges játékosai közül.

Ami a Liverpoolt illeti, a BL-ben a továbbjutást már az első mérkőzésen eldöntötte. Klopp ennek ellenére a Porto elleni visszavágón erős kezdőt küldött pályára, Salah-t kivéve szinte a legerősebb csapatát. Persze arra ügyeltek a játékosok, hogy ezúttal csak a minimumot hozzák, ami egy ikszre volt elég. A United ellen viszont már Salah is bevetésre kerül, ahogy pályára kerül Mané és Firmino is. Viszont a Liverpool nem igazán szeret olyan csapatok ellen játszani, mint a United. Itt nem nagyon lesz terület a hazai védelem mögött, Salah-ék nem tudnak majd futni. Viszont emlékezhetünk a Man. City elleni meccsre, ott a remek letámadásos foci elég jól működött, és ha ezt Klopp felvállalja, akkor Smallingékat is zavarba tudják majd hozni. Tényleg az a kérdés, hogy a Liverpool akar-e többet az iksztől, vagy Klopp is úgy lesz vele, hogy idegenben jó a biztos egy pont. Egyébként nem vészes a Vörösök sorsolása, az utolsó előtti fordulóban lesz még egy Chelsea elleni bajnoki, de a többi kivétel nélkül hozható. Ráadásul ne feledjük, hogy a Liverpool áll még a BL-ben, kell az energia oda is.

Bármennyire is fáj kimondani, a mi tippünk egy döntetlen (3.25), és tartunk tőle, hogy ez a remi nem a gólgazdag fajtából születik majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,