Manchester United - Köbenhavn: Izzasztó meccse lesz Rashfordéknak

2020-08-10
Németországban bonyolítják le a 2019/20-as EL idény véghajráját, már csak 8 együttes maradt talpon, akik révbe érhetnek. Ami biztos, a Koppenhága végső sikerével bankot robbanthatnánk.

Manchester United - Köbenhavn

UEFA -  Európa Liga negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 alatt

Unibet odds: 1,50

Kezdés:  2020.08.10. 21:00

 

Köln ad otthon a Manchester United - Koppenhága találkozónak, hazai pálya előnyét egyik csapat sem élvezheti, azt pedig említeni sem kell, hogy ürességtől kongó lelátók fogadják a csapatokat. Az UEFA erre a találkozóra Turpint küldte a szomszédos Franciaországból, Turpin utolsó 11 nemzetközi kupameccséből 4 olyan volt, amikor villantotta a piros lapot. A francia sípmester kevésbé kiszámítható, jellemző rá a szélsőség, vagy sok lapot szór ki, vagy megoldja maximum 3-4 lappal. Ezeken a nemzetközi kupameccseken általában 5-6 lap az átlag, de Turpin nagyon ritkán vezet átlagos meccset ebből a szempontból.

Ez a spori a büntetőknek sem nagy barátja, ami azért érdekes, mert a Man. United az egyik legtöbb büntetőt kiharcoló együttes. A 2018-19-es PL szezonban a 2. legtöbb büntetőt ítélték a sporik a Vörös ördögök javára, aztán ebben a VAR-ral fűszerezett idényben már a United nyerte ezt a versenyt, Martialék harcolták ki a legtöbb tizenegyest.

Hiába nem szokott Turpin sok tizit ítélni, azért itt is működik a VAR, nem nagyon lehet megúszni semmit egyik oldalon sem. Vélhetően a gyeplő a United kezében lesz, beszorítja majd a dán ellenfelét, és ha a PL csapatok védői nem tudják szabályosan tartani Rashfordékat, akkor a dánoknak sem biztos, hogy menni fog.

Persze a büntető, mint opció, mindig rizikós, amit most nem vállalunk. Amit viszont igen, hogy ez nem lesz gólzáporos meccs. A 3 gól alatt AH opcióra 1.83-as szorzót kapunk az unibettől, a 3,5 gól alatt opció még szintén egész jól fizet, hisz ez is 1,50-et ér.

A dánok nem fognak kinyílni, hisz jól tudják, mi a United erőssége. Ha Rashfordéknak van területe, ha a dánok feltolnák a védekezés, ahová amolyan jéghokis módon be lehet lökni a játékszert, akkor az kb. öngyilkossággal érne fel. Pozíciós játékra fogják kényszeríteni a Unitedet, ami annyira nem ízlik ennek a csapatnak. Olyan igazi irányítója nincs a Vörös Ördögöknek, mint mondjuk a szomszédnál de Bruyne, szóval lehet itt baj, ha a Koppenhága felhúzza a kettős falat. Attól meg nem nagyon tartunk, hogy a dánok gólzáport rendeznek, az EL-ben utolsó meccsükből egy volt olyan, ahol a gólok száma 3,5 felé szökött. Februárban még a Celtic ellen játszott a Koppenhága egy 3-1-et, de a 83. percig ott is 1 gólocska született, aztán a Celtic a belőtt büntetője után vérszemet kapott, de még kétszer belefutott a késbe. Itt a United örül majd, ha egy gólt begyötör, nem lesz cél a KO!

Azt pedig csak valószínűsítjük, hogy egyik csapat sem igazán éles még, ha nem lesz olyan brutális hibák, mint amiket pl. Varane-éktól láttunk a BL-ben, akkor itt nem lesz gólzápor. Ha megnézzük az EL és a United kapcsolatát, azokon a találkozókon, melyek igazán számítanak, és a legjobbak vannak pályán, gólt sem nagyon kap a United. Az pedig tény, hogy tavasszal a Bruges és a LASK is 5-5 gólt kapott, de azóta sok minden történt, ráadásul a United egy fárasztó hajrában kiküzdötte a PL-ben a dobogót, és ezzel a BL-indulást, így nem létkérdés a Unitednek az EL-győzelem. Nyílván rámennek az angolok, de nem létkérdés, és ez is számíthat.

Címkék: sportfogadás, tipp,