Manchester United - Juventus: Pogba, Ronaldo, José és a lapok

2018-10-23
A Manchester United - Juventus mérkőzésen Milorad Mazic sporinak nem lesz könnyű dolga. Valószínű, hogy többször előkerül majd a lap a szerb játékvezető zsebéből.

Manchester United - Juventus

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: kedd, 21:00

 

Pogba és Ronaldo csapatai feszülnek egymásnak, de ez a meccs nem feltétlenül csak róluk szól. Közben pedig mégis, mert ezekről a spílerekről mindig lehet írni, beszélni. Ha jól játszanak, ha nem, ha történik velük valami, ha nem. Ha nem, akkor kitalálnak valamit az újságírók.

Ronaldo játszott a Man. Unitednél, BL-t is nyert, aztán most megint vendégként játszik az Old Traffordon. A 2. meccsét a BL-ben eltiltás miatt kellett kihagyni, aztán jött az erőszakoskodás vádja, de emiatt a válogatottban legalább nem fárasztotta magát. Ha CR motivált lesz, annak a United ihatja meg a levét, és ő mikor nem motivált?!

A hazaiaknál pedig Pogba a megkerülhetetlen személy, aki a második időszakát tölti a Manchesternél, közben pedig öt idényt húzott le a Juventusnál. José Mourinhóval nem igazán jönnek ki jól, tipikusan a két dudás nem fér meg egy csárdában esete az övék. Pogba nem is játszik jól, nem rajta múlik, hogy még mindig a portugál tréner ül a United kispadján.

Valószínű, hogy a legtöbben majd erre a találkozóra kíváncsiak este, így keresni kéne ide egy jó tippet. Nem könnyű, ez tény. Gólok vagy lesznek, vagy nem. Viszont lapok remélhetőleg lesznek, még akkor is, ha Mazic spori azért nem szórja két kézzel mostanában.

Azért az tény, hogy kéne egy kis szikra a meccs elején, ami lehetne akár gól, akár egy kis durvaság, egy kis fűszer, egy vitatott szituáció, ami felhúzná picit a játékosok adrenalin szintjét. Mert ha megnézzük, a Juvénak azért egy iksz sem tragédia, és talán nem az a Unitednek sem.

Viszont ez a Juventus piszkosul erős, miközben a United védelme még mindig gyengének tűnik. Nyeli a gólokat a Manchester, nehéz elképzelni, hogy CR, vagy Dybala, esetleg Costa nem köszön be de Geának. De valahogy mégsem az az ember érzése, hogy itt gólfesztivál lesz. Miközben azért a lapokat könnyebben belelátja az ember ebbe a találkozóba. Nagyon masszív, nagyon sűrű két együttes ez, ráadásul többeknél a frusztráció is dolgozhat. Ronaldo torinói teljesítménye eddig nagyjából semmilyen, aztán itt van Pogba, akinek a fejében sokminden járhat. Mert Mourinho még mindig ott van, miközben ő meg valahol saját maga ellen is dolgozik, ha nem teszi oda magát. De akadnak itt fajsúlyos egyéniségek még mindkét oldalon, Matic például hétvégén a Chelsea ellen is bevonzotta a lapot, simán kaphat ma is. A United védelméből szintén bárki megkaphatja a magáét, de ugyanez igaz Bonucciékra is. Lukakut a testalkata miatt, Rashfordot és Martialt a sebessége miatt lehet többször csak lap árán megállítani.

Aztán valószínűleg egy-két lap dumáért is kipattan majd Mazic spori zsebéből. Mi abban bízunk, hogy bár egyik félnek sem tragédia az iksz, azért ha elkezdenek játszani, tuti a győzelem lesz a cél mindkét oldalon.

Címkék: sportfogadás, tipp,