Manchester United - Arsenal: Az Ágyúsok taszíthatják mélyebbre a Vörös Ördögöket

2019-09-30
Nagy gödörben a Manchester United, ha nem veri el az Arsenalt, kis túlzással kezdhet a kiesés elleni menekülés gondolatával foglalkozni, a BL-es helyeknek pedig 7 forduló után búcsút inthet.

Manchester United - Arsenal

 Premier League - 7. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Arsenal kaput eltaláláló lövései 3,5 felett @ 1,60

Unibet odds: 1,60

Kezdés:  2019.09.30. 21:00

 

Első blikkre rangadó, aztán ha a tabellát nézzük, nem több ez, mint két középcsapat hétfő esti összecsapása. A tét hatalmas, az Arsenal 11 pontos hátrányban van a listavezető Liverpoolhoz képest, egy siker esetén viszont a 4. helyre ugrana, ami azért már jól nézne ki. A United még nagyobb gödörben, csak a 11. helyen áll, lemaradása a listavezetőhöz képest 13 pont!

A Unitednél sérült a fél csapat, Bailly és Fosu-Mensah a hátsó sorból dőlt ki, ahogy Shaw, Dalot és Jones is. Pogba egyes források szerint játszik, más források szerint nem, maradjunk annyiban, hogy ha játszik is, ő sem 100%-os még. Előröl a két szélső támadó, Martial és Rashford esett ki, így azért nem könnyű Solksjaer mester dolga ütőképes csapatot összeállítani. Kis túlzással egy komplett kezdő 11 esett ki.

De Gea előtt a Wan-Bissaka-Lindelöf-Maguire-Young négyes, középen Matic-Tomic-McTominay trió, elöl pedig Mata Greenwood és James. Persze Mata inkább a középpályán játszik majd, de az látszik, hogy ez nem az a United, amely a pályán lenne, amikor mindenki egészséges.

Az Arsenal csapatából Lacazette hiányzik, de Pépé helyettesítheti őt, így azért Lacazette kiesése nem akkora probléma. Aubameyang is kezd, szóval ezzel a két spílerrel nyugodtan lehet idegenben kontrákra játszani. A United kezdeményezésre lesz ítélve, elég csak a tabellára nézni, hogy miért. A hibákat viszont gyors kontrákkal büntetheti az Arsenal.

A tippünk, hogy azért átlagban félidőnként 2-2 kaput eltaláló lövést összehoznak az Ágyúsok. Egyébként is az adok-kapok találkozók jellemzik Emery csapatát mostanság, az utolsó 3 bajnokin mindig lőtt minimum 2 gólt, de kapott is minimum kettőt.

Ez is lehet egy jó értelemben vett flúgos meccs. A Unitednek mennie kell előre, de az Arsenal sem fog csak védekezni. Xhakáék távolról is bátran kísérleteznek, ha Pépé és Aubameyang nem lesz nagyon 'vakon', ennek a tippnek illene jönni.

Címkék: sportfogadás, tipp,