Manchester City - Real Madrid: Sikerülhet a bravúr Ramos nélkül?

2020-08-07
Ramos nincs, ellenben gólhátrány van. -ezek a tények a Real Madrid szemszögéből nézve. Így sem reménytelen, hogy a spanyol együttes jut tovább, ehhez viszont hiba nélküli 90 percre lenne szükség.

Manchester City - Real Madrid

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,60

Kezdés:  2020.08.07. 21:00

 

Jó rég volt már, amikor a Man. City Madridban győzte le Ramos-ékat. Még februárban találkoztak, amikor is egészen a hajráig minden a Real szája íze szerint alakult, aztán az amúgy jobban játszó City szerzett két gólt, ráadásul a hazai együttes a kapitányt, Ramos-t is elveszítette, miután piros lappal ki lett állítva.

Akkor tél volt, most nyár van. Az Etihadban nem lesz könnyű dolga a Madridnak, ráadásul az 1-0-ás siker nem elég, két gólt minimum lőni kéne. Ha a City betalál, akkor a Madrid-dupla csak a hosszabbításhoz elég.

A spanyol együttesnek tehát nehéz dolga lesz, gólokat kéne lőne, és nem kapni. Agüero nem játszhat, bár ez vélhetően sovány vigasz, amikor ott lehet Jesus, Sterling, Mahrez és de Bruyne is a pályán. Viszont hátul lehetnek bajok, Mendy a Citynél nem játszhat, így Zinchenko játszik bal szélen, középen Laporte és Fernandinho. A védelem tehát a hazaiaknál sem lesz ideális, főleg ha cserélni kényszerül majd Pep, akkor lehet csak igazán bajban.

Ami tény, a Madridnak gólok kellenek, ezért kockáztatni fog. Eleve támadó felfogású együttes, és bár Zidane irányítása alatt kevés gólt kap a csapat, azért olyan kaliberű csapatokkal, mint a Man. City, nagyon ritkán találkozik. Ez a City 4-5 gólt lőtt kisebb csapatoknak a bajnokság hajrájában úgy, hogy nem is volt komoly tét, de 4 góllal terhelte a Liverpoolt is. A sors fura fintora, hogy épp az Arsenal elleni FA Cup meccsen nem jöttek a gólok, viszont a dominancia, a helyzetek ott is megvoltak a City részéről.

Érdekes helyzet ez, mert így augusztus környékén ezek a sztárcsapatok az Egyesült Államokban, vagy valamelyik arab országban szoktak játszani 7-8 gólos bemutató meccseket, most pedig tétmeccsen lépnek pályára.

Februárban a két csapat 11 kaput eltaláló lövést mutatott be, ebből 8-at a City hozott össze. Ez is mutatja, hogy megérdemelt volt Sterlingék sikere. A tippünk, hogy minimum 10 lövés ma is kaput talál. Itt a világ legjobb játékosai találkoznak, és mindkét csapatra elmondható, hogy az odavágó óta a védelmek gyengültek. A Citynél létszám problémák is vannak, a vendégeknél pedig nincs Ramos, ez minden szinten hátrány, mind a pályán, mind azon kívül.

Ideális tipp ez, mert amíg nem alakul ki pontosan 1-2-es eredmény, minimum az egyik csapat gólkényszerben lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,