Manchester City - Newcastle: Ez tutira fájni fog a Szarkáknak!

2018-09-01
A Newcastle rendre nagy verésben részesül az Ettihadban, és látva a Szarkák formáját, ez valószínűleg szombaton sem lesz másként.

Manchester City - Newcastle United

Online sportfogadás tipp: Man. City góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.60

Kezdés: szombat, 18:00

 

Az előző fordulóban a Man. City kapott egy kisebb pofont, csak 1-1-es döntetlenre futotta a Wolverhampton ellen. Nagy tragédia nem történt, de Guardiola biztosan sajnálta az elveszített két pontocskát. A 4. fordulóban hazai közönség előtt lehet javítani, a Newcastle-től kellemesebb ellenfelet pedig talán választani sem lehetett volna a lehetséges 19-ből.

A Szarkák elég gyenge idényrajtot produkálnak, igaz, már a Tottenham és Chelsea elleni bajnokikat is kipipálhatják. Egyiken sem termett pont, egy-egy lőtt gólra azért futotta, de nem többre. Azt még el is lehet fogadni, hogy a hétközi ligakupa meccset dobta a Newcastle, de ami igazán rosszul nézett ki, az a Cardiff elleni 0-0. Tudniillik a Cardiff messze a liga leggyengébb csapata, de Shelveyék akkor sem tudtak értékelhető produkciót nyújtani. A pocsékul focizó Kenedy büntetőt is rontott az utolsó percben, de azt sem nagyon értette az ember, miért ő áll a labda mögé. Egyébként nem rossz játékos, de azon a találkozón alig volt jó passza. Az első félidőben konkrétan egy sem...

Ha ez nem lenne elég, akkor itt van még Shelvey kiesése, sérülés miatt a City ellen nem fog játszani. Mondjuk igazából nem is lenne értelme a játékát erőltetni, itt vele is komoly pofonba futna bele a Newcastle. Hayden még eltiltott, épp a Cardiff ellen kapott piros lapja miatt, de Lejuene, Ritchie és Manquillo sincs játékra kész állapotban.

Rafa Benitez csapatából tehát min. 4 kezdő hiányzik majd, de be kell vallani, velük sem nézett ki jól a csapat. Így, ilyen formában, ilyen állapotban elutazni a Cityhez, felér egy öngyilkossággal, de a meccset le kell játszani. A hazaiaknál de Bruyne komolyabb időt kénytelen kihagyni, de bőven van, aki pótolja. Mangala és Danilo hiányzik még, de ez a találkozó nem a city védelméről szól majd.

Legutóbb, amikor Agüeróék otthon játszottak, akkor hatot lőttek a Huddersfield Unitednek. Valami hasonló várható szombat délután, és még abban sem bízhat a Szarkák csapata, hogy a hazaiak mondjuk 2-0-nál visszavesznek. Okuk sem lenne rá, és a 'wolves elleni remi után valószínűleg a szurkolókat is kompenzálni szeretnék Silváék.

Az utolsó 3 alkalommal, amikor a Newcastle az Ettihadban vizitált, 14 gólt kapott. Átlagban 4.66-ot, és most a középpálya is kellemetlenül tartalékos lesz. Könnyen lehet, hogy megint nagy KO-ba néz bele a United, de valószínűleg fel van rá készülve.

Címkék: sportfogadás, tipp,