Manchester City - Leicester City: Mennyire lesznek ravaszok ezek a Rókák?

2019-05-06
A Liverpool behúzta a Newcastle elleni bajnokiját, így most ismét a Cityn a sor. Ha Agüeróék mindkét hátra lévő bajnokijukat megnyerik, akkor övék a bajnoki cím.

Manchester City - Leicester City

Online sportfogadás tipp: Leicester City kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2019. 05. 06. 21:00

 

A Manchester City lépéshátrányban van a Liverpoolhoz képest, így most győzelmi kényszerben játszik. Az ellenfél Leicester City a 9. helyen áll, sok célja már a bajnoksággal nem lehet, de az biztos, hogy épp ezért lehetnek veszélyesek Vardyék.

A Leicester egyszer-kétszer tört már borsot a Man. City orra alá, és Angliában azért láttunk már egészen őrült bajnoki hajrát, ahol utolsó percekben dőltek el bajnoki címek. A Man. Cityn pedig némi görcsösséget azért érezni, mert bár gólt három meccs óta nem kapott a csapat, azért mostanában nem a gálameccsek időszakát élik Guardioláék. A Tottenham a bajnoki meccsen is több ziccert hozott össze csak Becker kapus mindent fogott. A Man. Unitedet 2-0-ra legyőzte a City, aztán a Burnley ellen is hiába gyártott le 20-30 helyzetet, csak 1-0-ra nyert.

A Leicester egész biztosan lesz ami lesz alapon lép pályára. Nincs miért görcsölnie, középcsapatként játszhat egy jót, és ismerve Vardyéket, ebben benne lehet egy egészen őrült meccs is lőtt és kapott gólokkal. Legutóbb -igaz hazai pályán- 3-0-lal küldték haza az Arsenalt, szóval a formával sincs gond. Rodgers csapata tényleg nem fog mást csinálni, mint kimegy a gyepre, aztán játszik egy jót. Egyébként a Foxes sorsolása egészen keményre sikeredett itt a szezon végén, hisz az Arsenal-Man. City-Chelsea trióval játszik, de mivel gyakorlatilag ezek tét nélküli meccsek, így még direkt jó, hogy igazi nézőcsalogató találkozók maradtak a hajrára, ráadásul ebből kettőt otthon játszik a csapat.

A Foxes nem fog görcsölni, hajlamos ez a csapat az igazi grundfocira is. A Man. Cityvel is többször játszott gólzáporos meccset, általában nem maradnak egymás adósai a felek, ami a gólokat, lövések számát illeti.

Legutóbb a Boxing Day névre keresztelt fordulóban, december 26-án találkoztak Leicesterben, ahol a haza City 2-1-re nyerni tudott. Azon a meccsen Vardyék 5-ször találták el a Manchester kapuját. A tippünk, hogy legalább háromszor most is sikerül. Az fix, hogy a hazai együttes 65, de inkább 70 % körül birtokolja majd a labdát, de a Leicesternek nem is kell majd a ballon. Amikor megszerzi, egy-fázisú támadást vezet, amit mindenképp próbál befejezni. Levegőben jó a Leicester, jól kontrázik, és igazából távolról is bátran próbálkoznak.

Címkék: sportfogadás, tipp,