Manchester City - Chelsea: Tűz alatt a kapuk!

2019-11-22
A válogatottak megmérettetése után a klubfoci kerül előtérbe ismét. Angliában pedig egy rangadóra is sor kerül szombaton, a Man. City a Chelsea-t fogadja.

Manchester City - Chelsea

Labdarúgás - Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Lövések száma 25,5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés:  2019.11.23. 18:30

 

Kevesen gondoltuk volna, hogy a 13. fordulót a Chelsea előkelőbb pozícióból várja, mint a bajnok Man. City. Márpedig ez a helyzet, a londoni Kékek hatos győzelmi szériában vannak a bajnokságban, és ezt szeretnék még egy picit megnyújtani. Nem lesz könnyű, hisz a City így is brutál erős, függetlenül attól, hogy egyszer-kétszer már megbotlott idén.

A Liverpool 8 pontos előnyt épített fel, nem lehet még tovább engedni, mert már ez a 8 pont is soknak tűnik. Otthon egész biztosan offenzív lesz a Manchester, egyébként sem szokott alibi focit játszani. Rengeteg helyzetet dolgoznak ki, de hiába Pep a mester, a City egyike a liga legtöbb lövését megeresztő csapatoknak. Ráadásul ezek minőségi lövések, bár a tipp szempontjából nem a minőségen, hanem a mennyiségen van a lényeg.

Jó tippnek tűnik, hisz a City győzelmi kényszerben van, a londoniak meg remek formában. Csöppet sem esélytelen a lKékek csapata, és a Chelsea egyébként is bevállalós focit játszik Lamparddal. Letámadja az ellenfelet, próbálja zavarba hozni már a védekező szekcióban, és ez remek taktikának tűnik. Sokkal könnyebb a védelmet zavarba hozni labdázgatás közben, int a labdabiztos középpályásokat. Ráadásul minél közelebb szerez labdát egy csapat az ellenfél kapujához, annál nagyobb a sansz, hogy abból helyzet lesz.

A manchesteri csapat tavaly sem lőtt keveset kapura (meccsenként picivel 18 lövés felett átlagban), de idén még emelt ezen a számon, és 21,5-ös átlagot hoz lövésekből. Szóval, ha a City picit átlag feletti meccset hoz, kis túlzással egyedül összehozhat 26 lövést. Ez persze tényleg túlzás lenne, de a 20 nem kizárt, és ezúttal az ellenfél sem egy kiesőjelölt, a Chelsea a fiatalos, lendületes focijával simán hoz minimum 10 lövést, de valószínű, hogy meg is ugorja azt a 10-et. Meccsenként 17 lövést tud 'felmutatni' a Chelsea, ezzel pedig a City mögött a 2. helyen ilyen tekintetben.

Éredekes, hogy az unibet ilyen 'alacsony' line-t húzott, de örüljünk neki, bátran lehet overezni.

Címkék: sportfogadás, tipp,