Manchester City - Bournemouth: Újabb bravúrra készül a Cherries

2020-07-15
A Leicester City elleni siker után újabb bravúrra lenne szükség a bennmaradáshoz a Cherries-től. Szerdán Sterlingék ellen játszanak Solanke-ék, a cél pedig az, hogy pontot, vagy pontokat szerezzenek.

Manchester City - Bournemouth

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: B'mouth kaput eltaláló lövései a 30. percig 0,5 felett

22Bet odds: 1,87

Kezdés:  2020.07.15. 19:00

 

 

A Manchester City számára 'jó', hogy a PL-ben ún. éles meccseket játszhat, hisz így formában tartja magát. Érdekes szezon, és érdekes lesz a következő is, mivel gyakorlatilag két idény összeér. Ráadásul ott az augusztusi BL-folytatás, a City-nek még nyílt párharca van a Real Madrid ellen, amit ha megnyer, megy a 8 közé. Guardioláék ráaadásul jó hírt kaptak a héten, a City indulhat a BL-ben a következő idényekben is, bár ez igazából sokunk számára nem volt meglepő. Az UEFA ugyanis nem önmaga ellensége, egy ilyen sztárcsapatot, mint a City, nem fog kizárni.

A Citynél tehát jól alakulnak a dolgok, a Bournemouth viszont keményen küzd még, hogy bennmaradjon az élvonalban. Kilenc pontot lehet begyűjteni, ebből kell minél többet összekaparni, és bízni abban, hogy a riválisok botladoznak. A Leicester legyőzése nagy lökést adhatott a Cherries-nek, és az sem jön rosszul a B'mouth számára, hogy a Man. City már csak azért játszik, mert 'kell', és azért, hogy Pep mindenkit formában tartson, mindenkinek játéklehetőséget nyújtson.

A Cherries-nek még a mostani ellenfélen kívül a Southampton és az Everton elleni meccsek vannak hátra, nem könnyű program, de a bennmaradást nem adják ingyen. Viszont a Leicester elleni győzelem bizakodásra adhat okot.

A mi tippünk, hogy nem lesz ez annyira egyoldalú találkozó. A vendég-csapatnak is lesznek lehetőségei, Pep forgatja, talán fel is forgatja a védelmet, a Brighton elleni találkozóhoz képest. A védelemben 4 új játékos jut szóhoz, de a City-nél úgymond tényleg csak az a cél, hogy a labdarúgók ne essenek ki a ritmusból. A B'mouthtól viszont koncentrált játékra van szükség, a vendégek még élesek.

Márpedig egy hasonló meccsen a 'kicsi' a jobb képességű ellenfelét leginkább a találkozó elején képes meglepni. Nekünk pedig van 30 percünk arra, hogy Solanke-ék minimum egyszer eltalálják a City ketrecét. Sterlingék szó szerint játszani akarnak ezen a meccsen is, bízzunk benne, hogy olyan társasjáték lesz ez, ahol a kisebbik csapat is meg-megmarja a nagyobbat. A mi tippünk tehát az, hogy a B'mouth a meccs első 30 percében összehoz minimum egy kaput eltaláló lövést.

Címkék: sportfogadás, tipp,