Mallorca - Bilbao: Raul Garciáék most sem lesznek puhák!

2019-09-13
Mallorcára látogat a Bilbao, de nem nyaralni mennek oda a baszkok, a három pontot szeretnék elvinni onnan. Kérdés, hogy sikerül-e?

Mallorca - Athletic Bilbao

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés:  2019.09.14. 21:00

 

A Mallorca jó focit játszott a Segundában az előző idényben, és igazából itt a Primerában is szemre tetszetős focival lepett meg minket. A probléma az, hogy a jó játék és a jó foci egyelőre nem mindig párosult pontszerzéssel.

Az Eibar elleni nyitómeccset követően is szép és jó focit játszott a Mallorca, főleg a Valencia elleni találkozón érdemelt volna pontot/pontokat, de amíg a Mallorca csapata csak helyzetekig jutott, addig a Valencia a kevés lehetőségét gólra tudta váltani.

De az biztos, hogy üde színfolt a bajnokságban a baleári együttes. Moreno játékosai otthon egyértelműen győzelemre törnek majd, és a válogatott meccsek alatt biztosan felkészültek a Bilbaóból.

Abból a Bilbaóból, amely a nyitómeccsen Aduriz gyönyörű ollózós góljával megverte a Barcát. Ezt követően Madridban a Getafe ellen 1-1-es remit játszott, két hasonlóan stílusú, hasonlóan kemény csapat ütközetén borítékolható volt az iksz. A 3. fellépésen pedig az északi derbin a Sociedadot sikerült megverni, és 7 ponttal egyelőre a 2. helyre kúszott az Athletic.

Pablo Gonzalez vezeti a találkozót, neki sem lesz könnyű estéje. Az előző idényben 4,53 lapot adott meccsenként, ami a spanyoloknál nem számít soknak. Viszont ez parázs kis ütközet lesz ez, amelynek Raul Garcia főszereplője lehet. Ő azért szinte mindig középpontban van, gólok és gólpasszok mellett a sárga (és piros) lapokat is gyűjtögeti. Legutóbb sem úszta meg lap nélkül, mindig nagy emócióval játszik. Ez átragad a többiekre is, sőt az összes játékosra a pályán.

A Mallorcától szükség lesz egy kis keménységre, mert a Bilbao elég fizikális csapat, puha focival ellene nem lehet érvényesülni. Szóval lehet ez parázs péntek esti összecsapás, ahol Pablo Gonzalez játékvezető lapokat illetően hozza tavalyi átlagát, és legalább 5 sárgát felmutat ezen a találkozón.

Címkék: sportfogadás, tipp,