Mai tippajánló: New York Giants-Philadelphia Eagles

2011-11-20
Az NFL alapszakasza nagyjából a félidőnél tart, az erővonalak kirajzolódtak, de meglepetésekben sincs hiány egyik fordulóban sem. Legutóbb a Broncos győzelme ért hidegzuhanyként mindenkit, de főleg New York lakóit. A Nemzeti Futball Liga pont ettől szép, itt tényleg nincs előre lefutott meccs!

New York Giants-Philadelphia Eagles
NFL
 
Tipp: 45.5 pont fölött
Odds: 1.90
Iroda: bet365
Kezdés: 2011.11. 21.  02:30

A Giants és az Eagles találkozója nem véletlenül kapott kiemelt időpontot a tengerentúlon. Igazi csoportrangadó ez, és a tét sem kicsi. Az NFC East csoportjában jelenleg a Giants vezet 6-3-as győzelem-vereség mutatóval egyedül áll a kvartett élén. A Cowboys 5-4-el, míg az Eagles és a Redskins egyaránt 3-6-mal áll. Ha ma a piros-kékek nyerni tudnak otthon a Phily ellen, nagy lépést tehetnek a play-off felé, míg az Eaglest a pokolba taszítanák. Talán nem is baj a Vickék számára, hogy idegenben kell pályára lépniük, hisz a saját szurkolóik is igen élesen bírálják a csapatukat.
 
Ez a meccs rengeteg izgalmat tartogat számunkra. A Philadelphia sebzett vadként fog küzdeni, és próbálja megragadni az utolsó szalmaszálat. Ugyan többen temették már őket, de amíg van esély a play-off szereplésre, ők nem fogják feladni. A csapatukra ezekben a hetekben az anarchia volt jellemző. Kiszámíthatatlan, hogy melyik arcát mutatja ma az Eagles. Tudnak ők simán 20-25 ponttal nyerni, de bárki ellen képesek arcpirító vereségekbe beleszaladni. Kezdő irányítójuk, Michael Vick kisebb sérülést is összeszedett, így az ő játéka is erősen kérdéses. De volt olyan incidens is, amikor a visszahordójuk DeSean Jackson nem jelent meg a special team egyik megbeszélésén, ezzel egy meccses eltiltást szedett össze. Saját csapata szabta ki rá a büntetést, de sokak szerint ezzel magát büntette az Eagles. Jackson talán a csapat legértékesebb játékosa, szemet hunyhattak volna az esett felett. Ha 7-1-el állna a Phily, talán belefért volna Jackson hiánya, de így…
 
A Giants legutóbb a San Francisco 49ers-től szenvedett vereséget, de a játékuk elég biztató volt. Ráadásul a 49ers régi fényében csillog, titkos Superbowl esélyes. Sőt többek szerint már nem is titkos, a Friscoval idén mindenkinek számolnia kell.
 
A fiatalabbik Manning sem játszott rosszul. Ráadásul az Eagles ellen már játszhat Bradshaw, a kezdő running back, így Jacobsnak nem egyedül kell megoldania futást. Sokkal jobban oszlanak majd a terhek, több opciója lesz a Giantsnek, mint volt a San Francisco ellen.
 
Igazi hamisítatlan csoportrangadó vár ránk. Ezek a meccsek sosem unalmasak. Ha mindkét fél negatív mérleggel állna, akkor is parázs meccset játszanának. Mindkettejük játékában benne vannak a nagy play-ek. Vick futásai, Jackson visszahordásai és hosszú elkapásai élményszámba mennek, de a kis Manning is képes 2-3 passzal átmenni az Eagles védelmén.
 
Ráadásul arra is nagyon jó esély van, hogy a két csapat védelme is csinál TD-t, hisz mindkét irányító játékában benne van a fumble és az interception lehetősége. Aki ébren tud maradni, mindenképp nézze meg a meccset! A sok pont és az izgalom garantált ezen az összecsapáson.
 
Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,