Mai tippajánló: Glasgow City – Turbine Potsdam

2011-11-10
A lányoknál a Bajnokok Ligájában ma három mérkőzést rendeznek. Két meccsnél még van tétje a visszavágónak, a Glasgow és a Potsdam viszont az első találkozón mindent eldöntött, ami a továbbjutást illeti. Mégis van érték a meccsben, holott látszólag érdektelen találkozó!

Glasgow City – Turbine Potsdam
Női Bajnokok Ligája
 
Tipp: 5.5 gól alatt
Odds: 1.95 (1.73)
Iroda: 188bet (betfair)
Kezdés: 19:05


Egy hete a német Turbine Potsdam nagyon simán, 10-0 arányban megverte a skót csapatot, és ezzel gyakorlatilag tovább is lépett. De most jön a csavar. Az a 10-0 nagyjából reális eredmény, 8-10 gól van a két csapat között, ha a Potsdam a legjobbját nyújtja.
 
Fantázia mégis van a meccsben, mégpedig egy talán elsőre meglepő tipp formájában. A bukmékerek az első meccsből indulnak ki, amikor az 5.5-ös line-t választották. Vannak azonban olyan háttérbe szoruló dolgok, amikről talán megfeledkeznek.
 
Tegnap volt egy PSG-Frankfurt meccs, ahol 3,5 volt a line, és mindössze három gól született. De abból a háromból is kettőt a PSG rúgott, holott a Frankfurttól várta volna mindenki a találatokat. Látszólag semmi köze annak a meccsnek a maihoz, aztán mégis  :D
 
Ezen a hétvégén a Potsdam és a Frankfurt egymással találkozik a német első osztályban, és annak a találkozónak hatalmas tétje van. Németországban ez a két klub a nőknél úgy kiemelkedik a bajnokságból, mint a spanyoloknál a Barca és a Real.
 
A Potsdam és a Frankfurt meccse nagy valószínűséggel a bajnoki címről fog dönteni, ott mindkét együttes a legjobbját szeretné nyújtani. Itt kapcsolódik össze a tegnapi, a mai, és a leendő hétvégi meccs. Ugye a Frankfurt tegnap mindössze egy gólt rúgott, ami tőlük édeskevés. Nem volt ugyan teljesen tartalékos a csapat, de látszott a játékosokon, hogy igen takarékon égnek, és csak azt várják, hogy a 90 perc lecsorogjon. Bajramaj és Gaerefrakes semmi extrát nem nyújtott, látszott rajtuk, hogy már a hétvégi derbire koncentrálnak.
 
A tegnapi PSG-Frankfurt, és a mai Glasgow-Potsdam meccs között lehet párhuzamot vonni. Mindkét meccs eldőlt már az odavágón! A Potsdam sem fog ma úgy játszani, mint tette azt egy hete. Az is nagyon valószínű, hogy Bernd Schröder mester egy tartalékos csapatot küld pályára. Nagy szakmai butaság lenne, ha legjobbjait játszatná ezen a tét nélküli meccsen. Egy ilyen találkozón is bármikor lesérülhet valaki, ez pedig nagyon rosszul érintené a Potsdamot a hétvégi rangadó előtt.
 
Sajnos tényleges kezdőket csak a meccs előtt kb. egy órával lehet megtudni, addig csak találgatni lehet. De az sem garancia a sok gólra, ha a legjobbak is játszanak. Ők sem fognak mindenáron a góllövésre törekedni. Ráadásul az a 10-0 talán el is kényelmesíti őket. A Glasgow otthon mindent meg fog tenni, hogy egy olyan eredményt érjen el, amiért nem kell szégyenkezniük. A két csapat közti különbség miatt már egy 2-3 gólos vereség is ilyen lenne.
 
Úgy véljük, ezen a meccsen hiába várjuk majd a találatokat, azok nem fognak jönni. A FFC és a Turbine is a hétvégére tartalékolja a gólokat. Igazán erős tipp csak akkor lenne ez, ha kezdőcsapatokat tudnánk már most délelőtt.
Ezért érdemes meccs előtt résen lenni, és az uefa.com oldalon várni a két csapat összeállítását. Most azt mondjuk, nem lesz meg a hat gól, de teljes biztonsággal még nem mernénk kijelenteni. Segíteni azonban tudunk! Íme pár név a Potsdam csapatából akikre érdemes figyelni. Ha a következő játékosok nagyobb része a padon kezd, akkor nagyon jó esély kínálkozik egy kevés gólos meccsre. Jöjjenek tehát a nevek, akiket ma a kispadon szeretnének látni: Mittag, Nagasato, Anonman és talán a Göranson-Zietz páros a középpályáról. Ha ezeket a játékosokat nem látjuk a kezdőben, nagy esély van arra, hogy nem látunk hat gólt.
 
Segítségül pedig itt a link, amire lehet kattintani 18:00 és 19:00 között. Meccs előtt már egy fél órával biztos kinn lesznek a kezdőcsapatok! Érdemes minél hamarabb, már 18:00 körül nézelődni, mert nekünk fogadóknak egy célunk van, ez pedig az, hogy egy lépéssel mindig a fogadóirodák előtt járjunk! Ha ez így van, hosszútávon biztos a nyereség!
 
Íme a link:
http://www.uefa.com
 
A meccsre élőben fogadhatunk majd a bet365 fogadóirodánál! Aki ráér, nézzen fel a meccs ideje alatt, hisz remek oddsokat találhatunk élőben is!


Címkék: sportfogadás, tipp,