Mai tippajánló: U21 Görögország- U21 Németország

2011-11-11
Az utánpótlás EB selejtezők ma is zajlanak, akárcsak tegnap. Sokak szerint a mai nap eljön a világvége, (2011.11.11), de véleményünk szerint ez badarság, úgy ahogy van. Nyugodtan fogadhatunk, jó eséllyel még megéljük a meccs végét, és várhatjuk a nyereményt.

U21 Görögország- U21 Németország
EB-selejtező
 
Tipp: Németország
Odds: 1.75
Iroda: bet365
Kezdés: 17:45

Az U21-es német válogatott szeretné lekopírozni a ’nagyokat’ és szeretné veretlenül nyerni a csoportját. Eddig nagyon jó úton járnak, öt meccsükből mind az ötöt megnyerték, és félelmetes 23-1-es gólkülönbséggel rendelkeznek. Ellenfelük az a görög válogatott, amely jelenleg a második helyet foglalja el az 1-es csoportban. Minden bizonnyal a céljuk is ez volt, illetve ezt a második helyet szeretnék a selejtező sorozat végéig megtartani.
 
A Nationalelf erejét mutatja, hogy utolsó négy meccsükön nem kaptak gólt. Nem véletlen dolgok ezek, hisz a német játékosok többsége a Bundesligában játszik hétről hétre. A német élvonal pedig Európa harmadik legerősebb bajnoksága! Ezek a játékosok nem csak kiegészítő emberek a klubjaikban, hétről-hétre fontos szerepet játszanak. Olyan játékosok tartoznak ebben a korosztályba, mint Lasogga, Holtby, Mlapa, Jantscke, Rudy, Gündogan, vagy a Bundesliga egyik legjobb kapusa, ter Stegen. Rainer Adrion mesternek igencsak kellemes gondjai vannak, amikor a kezdőt akarja összeállítani. Annyi a kiváló kvalitású játékosa, hogy ha akarna, akkor sem tudna gyenge csapatot összeállítani. Ezek a fiatal srácok hétről hétre bizonyítják, hogy igenis helyük van az utánpótlás válogatottban, sőt Holtby már a nagyok között is lehetőséget kapott.
 
A görög válogatott sem gyenge, persze minden relatív. San Marino, Fehéroroszország, vagy Ciprus ellen esélyesként léptek pályára, de a németek ellen ez nem így van. Georgiadis mester irányítása alatt is jó kis játékosok vannak, ez a görög korosztály elég ütőképes csapatnak tűnik. Igen ám, de a németek ellen még nem játszottak. Ezek a német fiatalok minden utánpótlás tornát nyernek mostanában. Európa, sőt talán a világ legjobb utánpótlás képzése Németországban zajlik. Talán még a spanyolok, és a hollandok sorolhatóak ide, de Németország utánpótlás csapatai vannak most a csúcson.
 
A görögök második helye a csoportban azért kicsit csalóka, hisz sem a bosnyákokkal, sem a németekkel nem játszottak eddig. Ciprus és San Marino pedig nem lehet ellenfél a görögöknek, azok kötelező győzelmek voltak. Amikor viszont a Fehéroroszok ellen játszottak, mindkét alkalommal kaptak gólt, ami már azt bizonyítja, hogy hátul korántsem annyira stabilak. Legelső találkozójukon rögtön hármat is kaptak a beloruszoktól, szóval Holtbyék ismét győzelmi esélyekkel lépnek pályára.
 
A fiatal Nationalelfnek pedig a csoportgyőzelmen kívül az is célja, hogy vereség nélkül játssza le a selejtezőket, és ezzel is jelezze, hogy velük minden válogatottnak számolni kell!


Címkék: sportfogadás, tipp,