Magyarország - Wales: Nem valószínű, hogy szép meccs lesz

2019-06-11
A magyar labdarúgó-válogatott a Wales elleni meccs kezdése előtt csoportelső, a srácok célja pedig, hogy ez a meccs után is így maradjon! Óriási teljesítmény lenne, ez tény!

Magyarország - Wales

Euro 2020 - Selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés: kedd, 20:45

 

Rendszeres olvasóink megszokhatták, hogy a tippek előtt van egy kis felvezető, de most nem lesz. Nem akarunk mellébeszélni, csak a tippre koncentrálni. Szóval a mi opciónk erre a találkozóra, hogy Matej Jug játékvezető legalább 4 lapot felmutat a meccsen. Nem sok a négy lapocska, ennek ellenére 1,50-es odds az, amit megfoghatunk.

Kezdjük ott, hogy amikor a szlovén Jug nekünk utoljára tétmeccsen fújt, akkor Finnországban csak a magyar válogatott játékosainak kipattintott öt sárgát!

Vélhetően most is kapunk 4-5 lapot, azért itthon, hazai közönség előtt ez a csapat csúszik-mászik. Lehet, hogy kikapunk, ikszelünk vagy nyerünk, de ez a csapat most nagyon együtt van, harcos társaság, és bizony a győzelem, a pontszerzés érdekében azért néha át fognak esni a srácok a ló túloldalára. Jug spori biztosan próbálja majd szép szóval finomabb játékra bírni a labdarúgókat, de ez nem mindig fog menni.

Aztán Wales ellen nem könnyű focizni, a brit foci stílusjegyeit hordozza. Kemények a wales-i srácok, gyorsak, agresszívek, és bizony a labdával is jóban vannak. Bale-ék ellen még a vereségért is nagyot kell küzdeni, Szlovákia például Wales-ben 7 sárgát gyűjtött be mindhiába, hisz 2-1-re kikapott. Aztán a horvátok legutóbb otthon tudtak győzni Vokes-ék ellen, de 5 sárgát beszedtek Modric-ék a győzelem érdekében. Szóval kemény fizikai csata lesz, eleve jó kis fülledt meleg van nálunk, itt bizony könnyedén összejöhet 5-6 lap, mert azért abban is bízunk, hogy pár vendég-játékos is lapot kap, nem csak a magyar srácok!

Címkék: sportfogadás, tipp,