Leicester City - Newcastle: Lopnak-e pontot a Szarkák a Rókáktól?

2019-04-12
A címben feltett kérdésre nehéz választ adni, felelősséggel nem is nagyon lehet. Tippünk, megérzésünk lehet, de valójában eléggé háromesélyes találkozóról van itt szó. Maradjunk inkább a góloknál!

Leicester City - Newcastle

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett (AH)

Unibet odds: 1,45

Kezdés: péntek, 21:00

 

Csütörtöki magasabb szorzójú tippünk után pénteken 'picikét behúzzuk a kéziféket'. A tippünkhöz tartozó 1,45-ös odds nem verdesi az egeket, de bőven játszható, sőt igazából eléggé csalogató.

A tippünk, hogy a Leicester-Newcastle találkozón minimum 3 gól látunk, de ha csak kettő születik, a tétet akkor is visszakapjuk az unibettől. Szóval a mi tippünk, hogy a Leicester nem lassít. Legalábbis majd ami a meccs képét illeti, mert sokszor láttunk már olyat, hogy egy csapat 10-12 ziccert is kidolgoz egy meccsen, a másik meg szinte kétszer elmegy a kapuig két kontrával, aztán mindkettőt belövi.

Viszont ami tény, a Leicester City a március eleji Watford elleni 2-1-es zakó után összekapta magát, és azóta 4 meccset nyert zsinórban. A Rókák még európai porondra is kiléphetnek, ha tudják tartani ezt a pozíciót. Viszont itt sokkal inkább arról van szó, hogy Vardyék csak teszik a dolgukat, játszanak, focizgatnak, és mostanában a szerencse is velük van.

A hazai csapatnak nem a védekezés az erőssége, a Premiership kiesőjelöltjeitől is rendre kap gólt. Március hónapban csupa-csupa alsóházi együttessel találkozott, egyedül a Bournemouth elleni bajnokit úszta meg kapott gól nélkül. A Leicester igazából jó helyzetben van, nyugodtan focizhat, ha netán belenéz egy zakóba, akkor sincs nagy probléma. Otthon a lendülettel nem lesz baj, bátor focit várunk a hazai csapattól.

A Newcastle más tészta, Benitezék azért nem a látványos foci hívei. A Newcastle inkább a kivárásra, a hibákra alapozza játékát, viszont az adódó alkalommal azért sokszor képesek élni. Jól kontráznak, és azért csak megverték anno a Man. Cityt is.

A Leicester hazai pályán valószínűleg szeretne a közönségnek tetsző focit játszani. Ez a City már nem az, amely anno szinte csak a kontrákkal bajnokságot nyert. Képes egész kombinatív akciókra, többet birtokolja a labdát, viszont a védelem az eléggé sebezhető. A Szarkák meg trükkösek, tényleg ott az a Man. City elleni találkozó, ahol kétszer mentek el a City kapujáig, aztán nyertek 2-1-re.

A tippünk tehát az, hogy minimum 3 gólt látunk, de ha netán csak kettő jönne össze, akkor a tétet visszakapnánk.

Címkék: sportfogadás, tipp,