Magyarország - Olaszország: Ne várjunk gálát!

2019-06-16
A magyar férfi kézilabda válogatott nyögvenyelős meccsen legyőzte Szlovákiát pár napja, így csoportelsőként jutott ki a következő Eb-re. Olaszország ellen

Magyarország-Olaszország

Kézilabda, EB-selejtező /Kecskemét/

 

Online sportfogadás tipp: Olaszország +7,5 gól

Unibet odds: 2,00

Kezdés: vasárnap, 18:00

 

Kecskeméten rendezik a Magyarország-Olaszország kézilabda meccset, amelynek számunkra semmilyen tétje nincs. A Szlovákia elleni győzelemmel a csapat megnyerte a kvalifikációs négyest, így csoportelsőként jutott ki az Eb-re,a melyet majd 2020 elején Ausztria, Norvégia és Svédország közösen rendez.

Ami az olaszokat illeti, ők még reménykednek, hogy beférnek a négy legjobb harmadik helyezett csapat közé, ehhez viszont nekik nyerni kéne. Ez nagyjából a mission impossible kategória lenne, mert sok sportban jobbak, de kéziben speciel nem. Olaszországban is 8 góllal nyert a magyar válogatott, itthon sem lehet probléma a győzelem.

Viszont nálunk sok a hiányzó, egy nem túl összeszokott csapat, amelynek a játékosai fáradtak lép majd pályára, miközben az olaszoknál még él a remény, hogy beférnek a 4 legjobb 3. helyezett közé. Ezért tippelünk mi arra, hogy nem kapnak ki a taljánok 8 góllal, vagy többel. Aki látta a szlovák-magyart, az sejtheti, hogy mire számíthat. Egy olyan meccsre, ahol a jobb csapat nem akar játszani, a gyengébbik meg nem tud. Fáradt játékosok, dekoncentráltság, meleg, ez mind-mind a tipp mellett szól. Ráadásul nálunk már tét sincs, az olaszoknál még legalább abba tudnak kapaszkodni a játékosok, hogy kijuthatnak egy Eb-re. Azért tény, hogy a magyar-orosz páros ellen nem volt esélye a taljánoknak, de Szlovákiát oda-vissza megverte, szóval annyira nem kutyaütő együttes ez.

A tippünk, hogy a szlovák-magyarhoz hasonlóan ez sem lesz szép meccs. Talán hozzuk a hazait, de nagy gálára azért ne számítsunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,