Magyarország - Horvátország: Gólokból lehet, keménységből aligha lesz hiány

2019-03-24
Horvátország győzelemmel, mi vereséggel kezdtük a selejtező-sorozatot. Semmi sincs még veszve, ha sikerülne megcsípni a horvát együttest, akkor még tovább élne a remény. A remény vereség esetén is élne tovább, csak nagyon halványan.

Magyarország - Horvátország

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,98

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A magyar együttes kevés dologban listavezető Európában, de egy dologban igen. A Rossi-féle válogatott generálja a legtöbb test-test elleni párharcot, a legtöbb ütközést, fizikai kontaktot. Szóval nem játszunk szépen. De legalább keményen, sőt néha durván, amire mindenképp szükség van. Csak nem lenne baj, ha a labdát is a hálóba juttatatnánk néha. Majd hazai pályán, ha már Szlovákiában nem sikerült.

Erre, azaz a magyar gólra van esély, a horvátok picit jóllakottnak tűntek az első meccsen az azeriek ellen. Hátrányból kellett kapaszkodnia Modricéknak, és sikerült ugyan a fordítás 2-1 arányban, de azért nem hengerelt a dalmát csapat.

Mi a szlovákok elleni meccsen 3 sárgát gyűjtöttünk be, és négyet kaptak a hazaiak. Most is hasonlóra számítunk, egyik fél sem fog finomkodni. Célfocit játszik a horvát és a magyar együttes is, a cél pedig a győzelem. Modricék otthon sem nagyon törődtek a közönség kiszolgálásával, behúzták a kötelezőt, aztán Ámen. Viszont az fix, hogy nekünk apait-anyait bele kell majd adni a siker érdekében, és a sikerben benne van a remi is.

William Collum, skót játékvezető fújja a sípot, idén az EL-ben és a BL-ben is vezetett 5.0 feletti átlagot mindkét sorozatban hozta, amikor a Nemzetek Ligájában fújt, akkor is 5 lapot osztott ki. Nekünk legutóbb a román - magyar találkozón fújt 2014-ben, akkor sem spórolt a lapokkal, 12-szer mutatta fel a sárgát. Nekünk most ennek a fele is elég lenne, és azt sem bánnánk, ha valamelyik horvát spíler kétszer is közelről megnézné a sárgát, mert akkor látná a pirosat is, azzaz a tippünk és a csapatunk is jól járna.

Címkék: sportfogadás, tipp,