Magyarország - Finnország: Gólgazdag meccsel búcsúztatjuk az évet? Szerintünk igen!

2018-11-18
A finnek sem gondolták, hogy ezt a hatodik meccset a csoportban tét nélkül fogják lejátszani. Finnország feljutott, mi nem eshetünk ki, minden adott egy jó és a közönségszórakoztató összecsapáshoz.

Magyarország - Finnország

UEFA - Nemzetek Ligája

 

Online sportfogadás tipp: 2,5 gól felett

Unibet odds: 2,55

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Igazából ordas meglepetés, hogy Finnország ezt a négyest így be tudta húzni. Eleve Görögország volt a favorit, másrészt például általában mi is rendre megtréfáljuk a finneket, de most az északiaknak nagyon kijött a lépés.

A finnek feljutottak a B divízióba, és ezt alighanem meg is ünnepelték. Nem valószínű, hogy eleve feladják ezt a meccset, vagy feltartott kezekkel állnak oda a találkozóhoz, nekik is az a céljuk, hogy szépen zárják a sorozatot, és játszanak még egy jót. Viszont az nagyon valószínű, hogy a figyelem náluk lankadni fog.

Nekünk a jobb kiemelés miatt lenne fontos nyerni, ami az Eb-selejtezős csoportok sorsolását illeti. Egyrészt, másrészt sokkal szebb lenne egy győzelemmel zárni az évet, ami igazából kettő, ha az észtek elleni sikert is ide vesszük.

Az biztos, hogy a finnek felforgatott csapattal kezdenek( a kevésbé összeszokott védelem többet hibázik, az elöl lévők pedig bizonyítani szeretnének), és biztosan lesznek változások nálunk is. Egy biztos, mindenki apait-anyait belead majd, és valószínű, hogy ez nem egy tipikus underes finn meccs lesz, ahol nagyítóval kell keresni a gólt. Eddig az öt finn meccsen 6 gól született, de minden meccs más. Ez egy gála is lehet, ha mindkét csapat mer majd a közönségnek játszani. És miért ne merne? Egyik félnek sincs miért görcsölni, lehet áldozni a támadás oltárán. A 2,5 gól felett opció szorzója kiváló (2,55), köszönhetően többek közt a finnek 5/5 underes találkozójának.

Viszont a magyar válogatottnak azért van egy kreatív arca is, még akkor is, ha ritkán látjuk. A védelmünk pedig képes elemi bakikra, szóval jópár olyan meccset, szituációt lehetne említeni, amikor az ellenfélnek még csak gólhelyzetre sincs szüksége a gólhoz. Emellett a 2,55-ös odds mellett, tudván, hogy veszíteni valója igazából egyik válogatottnak sincs, majdhogynem value tippről beszélünk.

Címkék: sportfogadás, tipp,