Vidi FC -PAOK: Ha Vidi-meccs, akkor büntetőlapok

2018-11-08
A PAOK elleni Vidi-siker után a fehérvári együttes megteremtette magának az esélyt a továbbjutásra. Az a PAOK elleni győzelem az első lépcsőfok volt a főtáblán, csütörtökön jöhet a második.

Vidi FC - PAOK

UEFA - Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,52

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

Ali Palabıyık, török spori vezeti majd a Vidi-PAOK meccset a Groupamában. Rutinos játékvezető, sok meccset kapott az UEFÁ-tól az EL-ben az elmúlt években. Erre az EL-rutinra szüksége is lesz, a Vidi találkozói ugyanis nem a finomabb fajtákból valók.

Elég csak a Szalonikiben játszott meccsig visszamenni, a fehérvári együttes ott öt sárgát is begyűjtött. A Vidit nem szokta zavarni, ha keményen kell játszani. Ott volt az AEK elleni párharc, záporoztak a sárga és piros lapok. Mindenki próbál extrát játszani, ám az tény, hogy a Vidi a magyar NBI-ben lagymatagabb tempóhoz szokott hozzá. A nemzetközi porondon játszott meccsek viszont pörgősebbek, így sajnos az optimálisnál többször fordul elő, hogy egy-egy szituációnál csak szabálytalanság lehetősége marad.

A görögországi meccsen sem volt puha a Vidi, most sem lesz az. Sőt hazai pályán vélhetően még keményebb, ráadásul a tét sem pici, mert simán van esély a továbbjutásra. A PAOK is rájöhetett, hogy nem lehet lebecsülni a Fehérvárt, pont ezért a görögök részéről is több agresszivitásra számíthatunk. A Szalonikiben játszott találkozón nem kapott sárga lapot a PAOK, most vélhetően fog. Ha csak focizgatnak, az a Vidi ellen kevés, de erre valószínűleg rájöttek. Az AEK sem finomkodott, csak így tudott eredményt elérni. A PAOK játékosainak agresszívabbnak kell lenni, náluk is ez lehet a sikerhez vezető út.

Husztiék tényleg nem finomkodnak nemzetközi meccseken, a Vidi - BATE összecsapás is hozott 6 sárga és 1 piros lapot. Az AEK elleni találkozók is nagyon 'színesek voltak', sárga és piros lapok röpködtek mindenhol. Ali Palabıyık játékvezetőnek sem lesz unalmas estéje, hisz a továbbjutásra a Chelsea mögött a Vidi, a PAOK és a BATE is esélyes maradt. A tippünk az, hogy ez sem lesz finom meccs. Szikrázó összecsapást várunk, és minimum 5 olyan szituációt, ahol a török játékvezetőnek elő kell venni a lapot.

Címkék: sportfogadás, tipp,