Magyarország - Ausztrália: Nem kizárt, hogy a Leekens-éra utolsó meccse jön

2018-06-08
A fehéroroszok elleni meccsünk egyetlen pozitívuma a végeredmény. Nagyjából Varga fejesén kívül (amiből a gól született) két távoli bombánk volt, és ennyi. Ja, és hétvégén már Dzsudzsák sem játszik...

Magyarország - Ausztrália

Online sportfogadás tipp: X2

Unibet odds: 1.43

Kezdés: szombat, 17:30

 

Fehéroroszország ellen a magyar labdarúgó-válogatott alárendelt szerepet játszott. Ez a tény szárazon megfogalmazva. Jó 20 perc alatt elfogyott a szufla, nagyon rosszul nézett ki a csapat. Nem is azzal volt probléma, hogy nem küzdöttek a srácok, látszott az akarás, de ennyit tudunk, és ez az igazán fájó. Ha nincs több kapusbravúrunk, ha nem szórakozzák el az ordító ziccereket a fehéroroszok, akkor 2-3 góllal is kikaphattunk volna.

Mezőnyben nagyon alá voltunk rendelve az ellenfélnek, és ez a fehérorosz csapat még csak a vb-re sem készül, mint mostani ellenfelünk. A beloruszok a világranglista 78. helyén állnak, Ausztrália a 36. pozíciót foglalja el.

Ausztrália éles, mint a kifent kés, de alapvetően sem egy puha csapat. Őszinte focit játszik a Socceroos, és nem valószínű, hogy alibizni jönnének hozzánk.

Dzsudzsák a fehéroroszok elleni meccsen lesérült, egész biztos, hogy a hétvégi találkozót kihagyja. Így még a pontrúgásokban rejlő lehetőségek is redukálódtak, szóval nem igazán fest jól a helyzet. A fehérorosz csapat szinte csak kizárólag bal szélen kombinált, akár a védelmünket kicsit el is tolhattuk volna, így is rendre helyzetbe tudtak kerülni.

Ausztrália pedig tényleg egyre élesebb, és nagyon úgy tűnik, hogy a csúcsformát is sikerült jól időzíteni. Még tavasszal Norvégia ellen lefőtt nekik a kávé, aztán ikszeltek egy Kolumbiával, legutóbb pedig 4-0-ra verték Csehországot semleges pályán. Ok, hogy hiányzott egy-két cseh kulcsjátékos, de a 4-0-át nem nagyon kell magyarázni. Valószínű, hogy van Marwijk mester ellenünk majd az alapcsapatát kezdeti, de igazából, ha nem, akkor sem vagyunk beljebb. Eltökélt, motivált, őszinte csapat az ausztrál, fizikálisan pedig tutira jobb, mint a mi válogatottunk.

Az X2 1.43-al fizet, ahogy a fehéroroszok ellen az 1X, úgy most az X2 is value. (Ha már value szorzóknál tartunk, akkor meg kell említeni, hogy az Ausztrália góljai 1.5 felett opció 2.80-as odds melett fogadható.)

Címkék: sportfogadás, tipp,