Magyarország-Svédország: Az esélyesség terhe nélkül

2018-04-05
Világbajnoki selejtezőn fogadja a magyar női labdarúgó-válogatott az a Svédországot, amely ebben a sorozatban még hibátlan. A svédek tíz lőtt gól mellett egyet sem kaptak, így nem véletlen, hogy csütörtökön sem mi vagyunk az esélyesek.

Magyarország - Svédország

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.84

Kezdés: csütörtök, 18:00

 

A magyar válogatott férfi vonalon sem csillog, de a csajok is komolyabb lejtőre kerültek. A női csapatunk 9 mérkőzés óta nyeretlen. A Ciprus Kupán négy meccsen három zakó mellett egy döntetlent sikerült megcsípni. Szlovákia ellen 1-1-et játszott a válogatott, Észak-Korea, Dél-Afrika és Finnország ellen tisztes vereség lett a vége.

Svédország viszont ismét felemelkedőben, így nem véletlen, hogy a csütörtöki, szombathelyi selejtezőn is toronymagas esélyes.

A két együttes Svédországban már találkozott, akkor a svédek 4-0-ás félidő után a lazább második játékrésszel 5-0 arányban győztek. Óriási fölényben játszottak a sárga-kékek, 23-3 volt a kísérletek aránya, a svédek 9 kaput eltaláló lövést hoztak össze, mi egyet sem. Asllaniék lőttek kapufát is, szóval az 5-0 a realitás. Kérdés csak az, hogy itthon, már Jakabfi Zsanival a csapatban mennyire leszünk képesek ellenállni a svéd rohamoknak. Jakabfi támadó, így a védekezésben azért sokat nem tud majd segíteni, de számít a jelenléte. Ráadásul, ha ő a pályán van, akkor még az is előfordulhat, hogy a svéd válogatott gólt kap ebben a selejtező-sorozatban. A magyar-gól 2.50-es szorzót ér, de erre azért bőven jár ilyen odds, hisz a svédek nem nagyon szoktak gólt kapni, mi pedig nem nagyon szoktunk lőni ilyen minőségű csapatok ellen. Az 5-0-ás meccsen a kapus sem sikerült eltalálni...

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

Svédország viszont mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy növelje az előnyét a csoport élén, hisz csak az első helyezett válogatott jut ki a vb-re automatikusan, a másodiknak selejteznie kell. A mi tippünk, hogy a gyors, fiatal támadókkal felálló svédek most sem fognak kegyelmezni. A 3.5 gól felet opció 1.84-es szorzóval fogadható az unibeten, és a svédek lazán képesek akár 4-5 gólt gurítani nekünk Magyarországon is. Legyünk őszinték, a svédek számára nem mi jelentjük az akadályt. A háromkoronások pedig kiváló utánpótlással bírnak, így folyamatosan épülnek be a jobbnál-jobb fiatal játékosok. Azért az sokat mond, hogy az 5-0-ás legutóbbi egymás elleni meccsen már Schelin nélkül tudtak 23 lövési kísérletet produkálni, azaz durván négy percenként volt egy gólszerzési lehetőségük. Ráadásul Blacksteniusék még tényleg a pályafutásuk elején járnak, aztán a rutinosabb Segeréket sem úgy ismertük meg, akik ráülnek egy szűkebb előnyre.

De tényleg nem zárhatjuk ki, hogy itthon, már Jakabfi Zsanival a csapatban mi is betalálunk, így mi a 3.5 gól felett (1.84) opció mellett tesszük le a voksunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,