Magyarország-Spanyolország: Háfráék a spanyolokat, mi a fogadóirodákat büntethetjük meg

2018-12-04
Nem igazán bíznak a magyar csapatban az oddsmesterek, és a sportfogadók zöme sem. A spanyol győzelem kezdeti szorzója 1,72 volt, de villámgyorsan esni kezdett, jelenleg 1,43-mon áll.

Magyarország - Spanyolország

Online sportfogadás tipp: Magyarország +3,5 gól

Unibet odds: 1,57

Kezdés: kedd, 21:00

 

Ez a cikk kedden születik, a meccs pedig csak szerdán kerül megrendezésre, de érdemes írni róla pár szót. A magyar győzelem az unibeten 3,85-ös szorzóval fizet, ami már elgondolkodtató. Nem vagyunk igazán jók, de a spanyolok sem azok.

A góljainkat illetően 22,5 a line, amit szerintünk, ha nehezen is, de át fogunk ugrani. Amie viszont fogadunk, hogy ha ki is kapunk, akkor nagyon nem leszünk bucira verve.

Nagyon döntetlen-közeli eredmény várható, sőt lehet, hogy az is lesz. A spanyol egy megfiatalított csapat, ahonnan például Barbosa sérülés miatt hiányzik. Lelkes társaság, de náluk is hiányzik a rutin. A hollandok elleni meccsen pl. az utolsó másodpercben egy szabaddobásból kapott góllal kaptak ki, ha ott megvan a rutin, nincs a kapott gól. Így a döntetlen helyett egy góllal kikaptak Penáék.

A magyar-spanyol meccs dönti el, hogy melyik csapat hány pontot visz magával. Amelyik itt nyer, az 2-őt, ha iksz, akkor 1-1 pontot visz mindkét együttes.

Igazából ez a Magyarország +3,5-ös hendi nem néz ki rosszul, ellentétben a játékunkkal. Viszont becsülettel küzdenek a csajok, a Möbelringen Kupán a világ legjobb csapataival is partiban voltunk, pedig ott közbe jöttek sérülések, Rasmussen a dánok ellen a legjobbjainkat pihentette. Hollandia ellen sem kaptunk ki háromnál több góllal, szóval sima kéne, hogy legyen. Igazából a spanyol csapat sem jobb, mint a magyar. Kapus poszton jobbak vagyunk, védekezésünk jó, eleve nem lesz itt 30-30 gól, nagyjából mind a két csapatot olyan 20-25 gólt közé lehet várni.

Mi eddig két meccsünkön 31 labdát adtunk el (holtversenyben a horvátokkal a legtöbbet), de Penáék is mindössze eggyel kevesebbet, szóval totálisan egyforma két csapat ez, a magyar és a spanyol. Ezt jelzi a horvátok elleni két találkozó, ők 25-18-ra, mi 24-18-ra vertük meg Debelic-éket. Ők is, mi is 28-28 gólt kaptunk Hollandiától, tehát nagyon hasonló tudású, képességű együttesek ezek. Ha ki is kapunk, maximum 1-2 góllal, de ha jó napot fognak ki a csajok, és tudják limitálni a hibák számát, lazán nyerhetünk is!

Címkék: sportfogadás, tipp,