Magyarország-Görögország: A Női Labdarúgás Napját ünnepeljük

2018-06-06
A szerdai napon a férfi válogatottunk előtt kora délután a női is pályára lép. A különbség csak annyi, hogy Jakabfi Zsaniék itthon, esélyesként lépnek pályára.

Magyarország - Görögország

Női labdarúgás - felkészülési mérkőzés

 

Online sportfogadás tipp: Magyarország győz

TippmixPro odds: 1.52

Kezdés: szerda: 14:00

 

Három éve júniusban kétszer is megmérkőzött a két válogatott felkészülési meccseken, egyet nyertünk, egyszer ikszeltünk. Mindkét találkozót Görögországban rendezték, a hellének így sem tudtak nyerni ellenünk.

Azóta sem sűrűn győztek komolyabb csapatok ellen, Albániát, Ciprust, Máltát és Koszovót sikerült megverniük. A görögök a FIFA világranglistáján a 66. helyen állnak, mi a 45.-et foglaljuk el.

Jó hír, hogy nálunk a légiósok is a keretben vannak, Rácz, Csiszár, Jakabfi, Vágó, Németh, Zágor és Kaján is pályára léphet. A görögöknek nincsenek ilyen minőségű légiósaik, és amikor hozzánk hasonló erősségű csapatokkal játszottak, egyszer sem tudtak nyerni mostanában. A lengyeleket és a szlovákokat sem tudták legyőzni. Elég hihetetlen adat, de a görög csapat önmagánál magasabban rangsorolt ellenfelet 2007-ben győzött le utoljára.

Nálunk a keret meglehetősen erős, a csapat egységes, maximum azzal lehet gond, hogy szezon vége van. Ettől függetlenül ez egy tét nélküli találkozó, ahol nyugodtan lehet focizni, így nem szabad túlzottan rágörcsölni erre az összecsapásra. Vélhetően nem is fognak a csajok, ha a helyzetkihasználás nem lesz kriminális, akkor gólokkal nyerünk. Ha mégis kriminális lesz, amit sajna nem zárhatunk ki, egy-két góllal akkor is jobb a magyar válogatott, ráadásul nálunk a középpályán és elöl is kreatív, gólérzékeny játékosok játszanak, akik az osztrák és német élvonalban edződnek.

Címkék: sportfogadás, tipp,