Madridi derbi Ronaldo nélkül a Szuperkupáért

2018-08-15
Új éra kezdődik Madridban. Legalábbis a fehérebbik felén, mert Zidane után a pályán lévő vezér, Ronaldo is távozott a nyáron. Az Atleti kihasználhatja, hogy a Blancók csapata még 'nincs kész'

Real Madrid - Atletico Madrid

Európai Szuperkupa

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bwin odds: 1.80

Kezdés: 2018.08.15. 20:00

 

Észtországban nem sűrűn rendeznek ilyen minőségű focimeccset, mint a Real és az Atleti találkozója. Megszokhattuk, hogy ezek a Szuperkupa mérkőzések nem mindig mennek vérre, inkább felkészülési jellegük van, de valószínűleg most ez másként lesz.

A Real Madridnak ebben az idényben már Ronaldo nélkül lejátszani ezeket a derbiket. Isco és Bale lehet a vezér a pályán (Modric még pihen), nekik kell fellépni, de a többiek sem lazíthatnak természetesen. Asensio vélhetően sokkal többet játszik majd, mindenesetre érdekes lesz látni a Real Madridot tudván, hogy nincs már CR7.

Nem Ronaldo kaliber, de az Atleticónak legalább annyira alapembere volt Gabi, aki a nyáron szépen csöndben eligazolt. Az ő helyére felléphet Partey, de a friss érkező, Lemar is már ezen a meccsen a kezdőben találhatja magát. Vrsaljko is eligazolt, így Juanfran ismét alapember lehet. Diego Costa és Griezmann maradt, Simeone szintén, az Atleticóval idén is minden fronton számolni kell!

A mi tippünk, hogy ezen a meccsen mindkét együttes betalál. A Real Madrid meg akarja mutatni a világnak, hogy Ronaldo nélkül is tud focizni a Fehér Balett. Az Atletico pedig rá akarja hozni a frászt a városi riválisra. Ha netán egy nagyobb verést mérne Benzemáékra a 'tico, akkor a városi rivális könnyen elbizonytalanodhatna. Ugyanakkor tényleg nehéz elképzelni, hogy Ramosék ne vennék fel a kesztyűt, szóval jó kis meccsnek tűnik ez, elég csak egy kis szikra, máris lesz tűz a mérkőzésben.

(Ha már tűz, akkor érdemes megemlíteni, hogy lehet itt akár kiállítás is. A derbit Szymon Marciniak vezeti, a lengyel spori által vezetett utolsó hat tétmeccsét tekintve három alkalommal is elővette a pirosat. Ha látunk kiállítást, az négyszeres pénzt ér, érdemes megfontolni, amikor pályán van egy Ramos és egy Diego Costa, ráadásul ők sokszor találkoznak majd a pályán...)

Címkék: sportfogadás, tipp,