MOL Fehérvár - Reims: Megoldható feladat

2020-09-24
A Fehérvár két lépésre van az EL-főtáblától, az utolsó előtti akadály a Vidi útjában a francia Reims együttese. Nézzük, mire számíthatunk, és mire tippelünk Nikóék meccsén

MOL Fehérvár - Reims

EL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Sárga lapok száma 4 felett (AH)

22Bet odds: 1.62

Kezdés:  2020.09.24. 18:00

 

Hét tétmeccsen van túl a Fehérvár a 2020/21-es idényben, és a nehézkesebb start után azért manapság már egyre jobb a Fehérvár játéka. Mondjuk tény, hogy nagyon erős csapattal még nem találkozott, talán a Puskás Akadémia volt a legerősebb klub a hét ellenfél közül, de a felcsútiak ellen is 3-1-re tudott győzni a Vidi.

Nikolicsék egyre jobb csapatot alkotnak, meccsről-meccsre érik az együttes játéka, lassacskán mindenki megtalálja a helyét. A jó hír, hogy a Reims együttesét hazai pályán fogadhatja, ez óriási előny ebben a világjárványos időszakban, hisz az utazás igazi tortúra.

A Reims francia élvonalbeli csapat, az előző idényt a hatodik helyen zárta, persze meg kell jegyezni, hogy ha lejátsszák a szezont végig, akkor a Reims aligha marad a hatodik. Ez persze feltételezés, ami viszont tény, hogy a most futó idényben 4 kör után a Reims kieső helyen áll. Egy remi, aztán két 1-0-ás és egy darab 2-1-es zakó, pedig a Reims sem a francia élvonal krémjével játszott. Az EL-ben a Servette csapatát legyűrte, egy gyors góllal vezetést szerzett, aztán többek között 4 sárga lap árán meg is tartotta a minimális előnyét.

A csütörtöki meccset M. Jug vezeti, nemzetközi szinten is rutinos játékvezető. Általában nem szokta megszórni a csapatokat, legutóbb nemzetközi porondon épp a Ludogorets - FTC-t vezette, azt a találkozót 3 sárga lappal lehozta. Igen ám, de itt nagyobb a tét, ezt nyugodtan kijelenthetjük. A Vidi talán eleve egy többet szabálytalankodó csapat, a Fradi általában tisztábban játszik. Ami a Reimst illeti, szintén nem egy 'finom' csapat, rengeteg lapot gyűjtött már idén tétmeccseken, kétszer a piros is előkerült. Legutóbb a Metz elleni bajnokin 4 sárga lap mellett egy pirosat is begyűjtött ez az együttes.

Nem lesz ez babazsúr, nagy a tét, szóval Jug hiába olyan spori, aki nem feltétlenül szórja meg lappal a csapatokat, itt azért 5-6 lap simán kipattanhat a szlovén spori zsebéből. A Vidi nemzetközi meccsein azért elég gyakoriak a lapok, és most egy olyan ellenféllel találkozik, amely szintén nem riad vissza a szabálytalanságoktól. A tét hatalmas, így a mi tippünk egyértelmű, 4 felett lesz a lapok száma!

Címkék: sportfogadás, tipp,