Ludogorets - FTC: A továbbjutásért játszik a Fradi!

2019-12-12
A Ferencváros az EL 6. csoportkörét Razgradban játssza, ha nyer, akkor tavasszal is ott lesz a nemzetközi porondon. Az ellenfél a jó ismerős, Ludogorets Razgrad.

Ludogorets Razgrad - Ferencváros

Online sportfogadás tipp: Ludogorets góljai 1,5 felett

22Bet odds: 1,80

Kezdés:  2019.12.12. 21:00

 

Nagyon elszúrta a Fradi az Espanyol elleni végjátékot, Darder elvette a Fraditól a három pontot. Így mese nincs, a továbbjutáshoz győzni kell a Ludogorets ellen, és akkor biztosan továbblép a Fradi. Viszont a zöld-fehérek formája finoman szólva aggodalomra adhat okot. A Kaposvár elleni kiszenvedett 3-2-es siker nem volt diadalmenet. A Békéscsaba, a Fradi egyik mumusa ismét kivégezte a Ferencvárost, 2-0-ával ejtette ki a Magyar Kupából. Aztán a Puskás Akadémia elleni meccs a 2-2-es siker is elég gyenge teljesítmény volt az FTC részéről, a Puskás egyértelműen jobban bírta a végét, ki is egyenlített.

Elfogyott az FTC ereje, és ez érezhető tendencia. Emlékezhetünk rá, a Ludo elleni nyári párharcban milyen elánnal mentek a Fradi játékosai, és mi az, amit mostanában látunk Boliéktól. Közben a Razgrad hasít, a Fradi elleni nyári zakó óta csak az Espanyol volt képes arra, hogy legyőzze a bolgár együttest. Mellette 20 győzelem és 9 döntetlen, tényleg csak az Espanyol volt képes arra, hogy legyőzze Tsibotáékat.

A tippünk, hogy az FTC minimum két gólt kap csütörtök este. Nem kell ezt túlgondolni, a Fradi fáradt, a létszám sem teljes, hiány van a védelemben és a középpályán is. A magyar bajnok mostanában nyeli a gólokat, kettőt kapott a fix kieső Kaposvártól, kettőt a kiesés ellen küzdő ZTE-től, és legutóbb a Puskás Akadémia is kettőt lőtt. Azt már nem is említjük, hogy a Békéscsaba is kétszer villant, szóval ezt a két gólt mostanában rendre benyeli a Fradi, és mellette Dibuszék rendre bemutatnak 3-4 bravúrt.

A Ludo a Groupamában is 3-0-ra nyert, októberben úgy sem volt esélye a Fradinak, hogy egy félidőt emberelőnyben játszott. Lukoki az első akcióból már gólt szerzett, aztán még emberhátrányban is a Razgrad lőtt gólt.

Jobb formában van a bolgár csapat, a Fradi pedig rettentően fáradt. A mi tippünk, hogy a széria folytatódik, a Fradi ismét minimum két gólt kap ellenfelétől.

Címkék: sportfogadás, tipp,