Lottós szerencse - Rossz sorsjegyet kapott, 1,3 milliárdot nyert

2018-01-19
Jól döntött az a nő, aki megvette azt a drágább sorsjegyet, amit véletlenül kapott a helyett, amit valójában kért.

 

A New Jersey államban élő, 46 éves Oksana Zaharov éppen Manhattanban vásárolgatott, mikor kért az egyik eladótól egy 1 dolláros New York Lottery kaparós sorsjegyet. A férfi véletlenül egy 10 dolláros Set For Life szelvényt adott neki. 

 

 

Zaharov észrevette, hogy tévedés történt. „Mikor az eladó átadta a rossz sorsjegyet, volt egy fura érzésem, úgyhogy elhatároztam, hogy mégis megveszem” mesélte később a kétgyermekes édesanya. Annyira nem bízott a nyereményben, hogy nem is kaparta le azonnal a szelvényt. „Valójában mielőtt lekapartam volna, egy pár hétig könyvjelzőkén használtam.”

 

Most vehet egy csomó könyvjelzőt… Kiderült, hogy 5 millió dollárt nyert ugyanis, melyet 20 évre elosztva fog megkapni, azután pedig plusz évi nettó 172.068 dollárt az élete hátralévő részében.

 

 

„Soha nem nyertem semmit.” mondta a lottótársaság munkatársainak. „Biztos voltam benne, hogy a sorsjegy hamis. Csak mikor bevittem a lottótársaság irodájába, akkor hittem el, hogy valódi.”

 

A szerencsés nyertes azt tervezi, hogy elmegy a családjával egy bahamai vakációra, a többi pénzt pedig a gyerekei taníttatására fordítja.