Lottónyereményről álmodott, másnap valóban 1,5 milliárdot nyert

2014-06-24
Egy kanadai hölgy egyik éjjel arról álmodott, hogy nyert a lottón. Másnap valóra vált az álom: megnyerte a Lotto 649 elnevezésű játék közel 7 millió dolláros jackpotját.

 

Maria Digel saját bevallása szerint 30 éve játszik ugyanazokkal a számokkal, és június 4-én végre bejöttek ezek az állandó számok. Szokás szerint a 7, 11, 12, 13, 35 és 41 számokat jelölte be a szelvényen, melyek mindegyike nagy jelentőségű a számára. Ennyi idősek voltak a családtagjai, mikor évtizedekkel ezelőtt kivándoroltak Kanadába új életet kezdeni, illetve az a dátum, mikor megérkeztek választott hazájukba. 

 

A hölgy minden héten a Real Canadian Superstore nevű boltban veszi meg a szelvényeit, ahol a bevásárlásait is intézi. A nyeremény átvételekor elmesélte, hogy a sorsolást megelőző éjjel azt álmodta, hogy egy millió dollárt nyert, és szétosztotta a családtagjai között. Másnap ellenőriztette a szelvényét a lottózós hölggyel, aki azt mondta „Több, mint 6 millió dollárt nyert!”

 

„Mindig is azt gondoltam, hogy csodálatos lenne egyszer nyerni 100 ezer dollárt, no de ennyit!” vallotta be Maria.  Elmondása szerint a nyereményt úgy használja fel, mint ahogyan megálmodta: szétosztja a családtagok között. „Valamennyit megtartok vésztartaléknak. Egyszerűen élek. Nincs szükségem divatos lakásra. Így vagyok boldog.”