Lottó: Nem játszotta meg állandó számait - mind kihúzták

Carl Nordmann már két éve ugyanazzal a három számsorral játszik az Euromillions lottón, de múlt héten csak kettőre volt pénze - több, mint 40 milliárd forintot (109.315.762 angol fontot) bukott.

 

A háromgyermekes gyári munkás valószínűleg Skócia legbalszerencsésebb embere.

Mindig három számsort játszott meg, mégpedig:

11, 20, 30, 32, 44,  Lucky Stars: 2, 6 

13,15, 19, 28, 37, Lucky Stars: 4, 6 

13, 34, 37, 47, 49, Lucky Stars: 8, 9.

 

Ezekről úgynevezett "fast pay card"-ja is volt, amivel nem kell mindig szelvényt kitölteni, hanem csak azt húzza le a terminálkezelő. Minden héten egyszerre vette meg mindkét heti sorsolásra a 2 fontba kerülő szelvényt (Euromillionson kedden és pénteken sorsolnak), de múlt héten csak 8 font volt a zsebében. Így a harmadik számsort nem fizette be. Szerdán megnézte szelvényeit, és örült, hogy kettese van, a 13 és a 37-es számokkal 2,6 fontot nyert. Egészen péntekig nem döbbent rá, hogy a harmadik számsor egy csapásra megváltoztathatta volna életét. A legborzasztóbb, hogy senki nem nyert azon a húzáson, tehát még osztozkodnia sem kellett volna senkivel.

 

 

Tegnap ezt nyilatkozta:

- Azt hiszem, soha nem fogom tudni magam túltenni ezen. Ha nem lenne családom, biztos rögtön öngyilkos lennék. Hihetetlen, hogy mit szalasztottam el csak azért, mert nem tudtam két fontot összekaparni... Hogy történhet ilyen nagy balszerencse?

 

 

Carl Amerikából telepedett át Skóciába 1987-ben, de hosszú idő óta tervezgeti feleségével, hogy ha pénz állna a házhoz, 3 gyermekükkel visszatelepülnek az Államokba. Ez az álmuk látszik most széthullani.

Nemrégiben visszavettek Carl műszakjaiból, (az IBM egyik telepén dolgozik) a család azóta nincs jól eleresztve pénzügyileg. A fenti eset is emiatt történt.

De a férfi kitart a lottózás mellett. Nem tehet mást, megpróbál hinni benne, hogy újra megtörténhet vele az, ami kevés embernek lehet osztályrésze: hogy egy csapásra övé lehet a nagy nyeremény.

 

Forrás: The Sun