Lottó-forradalom: Óránként sorsolják a lottót a Lottoland-nél

2018-07-25
A Lottoland GO! márkanévvel indított, óránként sorsolt játékán akár óránként is meg lehet nyerni egy-egy lottójáték aktuális jackpotját.

 

Az első játék, mely elindult a GO! márkanév alatt, az EuroMillions GO!, melyen a játékosok óránként próbálhatják megkaparintani ugyanazt a jackpotot, amit a valódi EuroMillions lottó éppen kínál

A szelvény 800 forintba kerül, és egyedülálló szolgáltatás, hogy azok a játékosok, akik egyetlen számot sem találnak el, visszakapják a szelvény teljes árát. A Lottoland jelenleg 1-et fizet 2-t kap akciót tart a játékra, tehát rögtön két mezőt vehetünk 800 forintért. 

 

“Tudjuk, hogy rengeteg embernek van már elege a hagyományos lottókból, hogy heteken át nem találja el a számokat. Ezért vezettük be az „egyetlen szám sem stimmel” nyerőosztályt.” – nyilatkozta a Lottoland vezetője, Nigel Birrell.

 

 

A játék formátuma az EuroMillions-nál már megszokott 5/50 plusz 2/12 – tehát 5 főszámot kell eltalálni 1-50 között, valamint 2 pluszszámot 1-12 között. Az egyetlen különbség a hagyományos EuroMillions és a GO! között, hogy az utóbbin az év minden napján óránként lehet nyerni.

 

A Lottoland a nyereményeket saját biztosítóján keresztül fizeti ki, melyet a gibraltári pénzügyi bizottság (FSC) felügyel. A Lottoland az első és egyetlen olyan vállalat a szerencsejáték szektorban, mely saját biztosító céget hozott létre.

 

A tervek szerint az EuroMillions GO! után a következő hasonló játék a 6/49 GO! lesz, mely a német Lotto 6aus49 nyerőosztályai szerint fizeti majd a nyereményeket.