Liverpool - Porto: Salahék nem szeretnének izgalmas visszavágót

2019-04-08
A Liverpool belehúzott a tutiba, a Portónál papíron csak erősebb riválist kaphatott volna a legjobb nyolc között. Lebecsülni nem fogja ellenfelét a Klopp-csapat, de kímélni sem.

Liverpool - Porto

Online sportfogadás tipp: Liverpool kaput eltaláló lövései 6.5 felett

Unibet odds: 1,95

Kezdés: 2019.04.08.  21:00

 

A Liverpool csapata kedden fogadja a Portót, és vélhetően úgy meg akarja verni, ahogy csak tudja. A Vörösök az előző körben a Bayernt kapták, és verték ki. Ezt követően a Porto nem jelenthet akadályt. Legalábbis papíron semmiképp, aztán majd meglátjuk.

Az előző körben a luzitán Porto az odavágót 2-1 arányban elveszítette az AS Roma ellen, aztán otthon egy kis ráadással sikerült kiharcolni a továbbjutást. A két meccs ellentétes képet festett, mindkettőn a hazai együttes dominált. A római találkozón a hazai együttes 14-szer kísérletezett lövéssel, a Porto 7-szer. Abból a 14-ből a Porto 9-szer találta el a kaput is, szóval minőségi lövések voltak, minőségi helyzetek, nem csak vaktában tüzeltek. a hatékonyság lehetett volna picikét jobb, hisz a két hazai gól -mint később kiderült- nem volt elég.

 

Ha a Porto 9 kaput eltaláló lövést produkált, akkor mennyit fog a Liverpool?

Nyílván nem ilyen egyszerű ez, de közben mégis. Az AS roma otthon dominálni tudta a meccset a Porto ellen, akkor ez a Liverpoolnak is sikerülni fog. Egyedül Andrew Robertson eltiltása okozhat picike fejfájást Kloppnak, de vélhetően emiatt azért tudott aludni a német mester. Milner igazi joker, mindenhol bevethető, csupa szív játékos, valószínűleg ő játszik majd a védelem bal oldalán. Van Dijk egészséges, Matippal lehet párban a védelem közepén. Wijnaldum, Fabinho és Henderson középen, de ha Keita feltűnik valamelyik játékos kárára, az sem lenne meglepő. Elöl a Salah-Mané-Firmino trió, a csatársorban és a középpályán minden kulcsjátékos bevethető.

A Porto nincs rossz formában, de azért az Anfielden játszani nem egyszerű. A Liverpool (ahogy a Porto is) a bajnoki címért küzd, így nem szeretne sokat izgulni a visszavágó miatt. Már csak azért sem, mert a 'pool hétvégén a Chelsea-vel játszik, ahol majd a londoniaknak sem mindegy, hogy mi lesz a végeredmény. a mi tippünk tehát az, hogy a Vörösök végig nyomás alá fogják helyezni a Portót, és annyi gólt próbálnak lőni, amennyit csak tudnak. Ehhez sok lövés szükséges, és ha annyira pontosak Manéék, mint volt az előző körben a AS Roma, akkor nagy probléma a tippel aligha lesz. 

Címkék: sportfogadás, tipp,