Liverpool - Cardiff: Hatalmas verést kaphat a Cardiff a Liverpooltól

2018-10-27
Nincs egy súlycsoportban a két együttes, a Cardiffnak annyi esélye lesz szombaton az Anfielden, mint nylon szatyornak a szélviharban.

Liverpool - Cardiff

Premier League - 10. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,89

Kezdés: szombat, 16:00

 

A Cardiff City nincs nagy formában, annak ellenére sem, hogy legutóbb 4-2-re megverte a Fulhamet. Ezzel a sikerrel Warnock mester is megmenekült a kirúgástól, a Cardiff pedig kijött a veszélyzónából. Persze csak rövid távon, mert valószínűleg a 'pool visszalöki majd.

A Cardiff gyenge, és ezen nincs mit szépíteni. A közelmúltban a nagyok ellen rendre nagyon megégett, Londonban a Chelsea ellen 4 gólt kapott, hazai pályán a Man. City ellen 5-öt. Ezek után az Anfield Roadon sem számíthatunk másra, mint arra, hogy a Vörösök jól kitömik ellenfelüket. Abban az idényben, amikor utoljára a Cardiff első osztályú volt, Liverpoolban egy szűkebb 3-1-es 'pool-siker született, Cardiffban egy adok-kapok meccsen 6-3-ra nyert a vendég 'pool.

Azon a 6-3-as meccsen még egy másik s-betűs sztár, Suarez sokkolta a Cardiffot, most valószínűleg annyi változik majd, hogy Suarez helyett Salah lövi a gólokat. Vagy Mané, vagy Firmino, vagy egy másik s-betűs, Shaqiri. Ég és föld a különbség a két együttes között, nagyon, de tényleg nagyon keskeny a Cardiff kerete, igazából a Championshipre sem lenne elég...

Ha egy-két játékos kidől, vagy közbe jön eltiltás, azt megérzi a walesi együttes. Márpedig Ralls eltiltott, Liang és Paltier sérült. A Vörösöknek jól jönne még egy Zvezda elleni 4-0-hoz hasonló, önbizalom növelő siker a jövő heti Arsenal elleni rangadó előtt. Az esély adott, a walesi együttes a második legtöbb gólt kapta a ligában, lehet gálázni. A Cardiff a Fulhammel is képes volt hat-gólos meccset játszani, akkor a 'pool ellen sem lesz nehéz. Manéék maguk meglőhetik a négyet, sőt valószínű meg is fogják, de egy, vagy akár két góllal a Cardiff is besegíthet. Jól védekeznek van Dijkék, de ha elöl Salahék rúgnak 3-4 gólt, hátul lankadhat a figyelem.

Tipp: 4-1 vagy 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,