Liverpool - Brighton: Salah-ék ismét gálázhatnak egyet

2018-08-25
A Brighton 2012-ben FA Kupa meccsen hatot, aztán az előző idényben bajnokin négyet kapott a Vörösöktől. Most sem számíthat kegyelemre a vendég-együttes.

Liverpool - Brighton

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.47

Kezdés: szombat, 18:30

 

A Liverpool hazai pályán 4-0-ra verte a West Ham Unitedet, aztán idegenben 'csak' 2-0-ra a Crystal Palace-t. Két meccs, két győzelem. Viszont lassan jön majd a kapott gól is, mert ez benne van a Liverpoolban, bár Alisson azért eddig komoly tartást ad a csapatnak hátul. Hasít a Liverpool, és pont úgy játszik, mint egy bajnokesélyes.

A sorsolása sem kemény egyelőre, hisz igazi bemelegítő találkozók ezek Kloppék számára. A Brighton eddig két meccset játszott, méghozzá igazi szélsőségeket mutatott be. Első körben a Watford ellen sikerült kikapni 2-0-ra úgy, hogy a csapat a kaput sem találta el, aztán a 2. körben 3-2-re megverte a Man. Unitedet.

Ha ebből a két meccsből indulunk ki, akkor arra következtethetünk, hogy hazai pályán oroszlánként fog küzdeni a Brighton and Howe Albion, idegenben pedig ijedt nyusziként. Ráadásul most az Anfieldre látogat, a Klopp-csapat meg nem arról híres, hogy lő egy-két gólt, és ráül az előnyre amolyan Atleticósan.

Salah-ék ontják a gólokat, a WHU ellen is úgy lőttek négyet, hogy az a négy akár 7-8 is lehetett volna. Az elöl lévő trió megállíthatatlan, Keitával még a középpálya is erősödött, mert bár Can távozott, eddig Keita többet tesz hozzá a 'pool játékához, mint a német. Egyszerűen aktívabb, mindenhol ott van. A széleken Robertsonék rendre jönnek menetrendszerűen, és pontrúgásoknál pedig van Dijkékra kell figyelni, de nagyon.

Ha az Anfielden úgy játszik a Brighton, mint a nyitókörben, akkor most nem ússza meg kettővel. Viszont ha úgy nekimegy a 'poolnak, mint tette múlt héten, akkor sem ússza meg, de akkor legalább látunk egy élvezetes meccset, ahol talán a vendég-együttes is beveszi Alisson kapuját. Persze ahhoz, hogy a Brighton megverje a United, kellett egy nagyon sok hibával, formán kívül játszó United. A Liverpool azért előrébb jár, sokkal offenzívebb csapat. Viszont, ha a BHA tudott egy öt-gólos mérkőzés játszani Mourinho United-je ellen, akkor nagyon valószínű, hogy a Liverpool ellen is menni fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,