Liechtenstein - Örményország: Lesz-e bunda, és ha igen, mekkora?!

2018-11-19
Az örmény válogatott nem szórakozott, és ebben az NL sorozatban hazai pályán kikapott Gibraltártól. Akkor 34-es odds-on fogadhattak maguk ellen Movsisyanék, most Liectenstein győzelmére 'csak' 11-szeres szorzót kapnának.

Liechtenstein - Örményország

UEFA - Nemzetek Ligája

Online sportfogadás tipp: Gólok száma az első félidőben 1 felett AH

Unibet odds: 1,64

Kezdés: hétfő 20:45

 

Lassan véget ér az év, a válogatottak is befejezik erre az esztendőre, így ha valamelyik még bundázni szeretne, ki kell használni az utolsó esélyt.

Ez a Liechtenstein-Örményország találkozó erre ideális, mert nagyjából semmiről sem dönt. Liechtenstein csak egy győzelemmel juthat előrébb, és előzheti be Gibraltárt, míg az örményeknek ugyan van esélyük a feljutásra, de ahhoz Macedóniának hazai pályán ki kellene kapni Gibraltártól. Na, arra aztán végképp semmi esély, mondjuk ezt annak ellenére, hogy azért a fociban is láttunk már csodákat.

Az örmények azért tudnak érdekességeket produkálni, de talán a hazai pályán Gibraltár ellen elszenvedett zakótól jobb példa nincs, mire is képes ez az együttes. A 2015-ös Eb-selejtező sorozatban például volt meccsük, ahol vezettek Portugália ellen, aztán persze kikaptak, de volt az albánok elleni kooperáció, ahol a klasszikus HT/Ft fordítást húzták meg. Félidőben vezettek, aztán hopp, a másodikban egy örmény piros, majd két albán gól. De tényleg itt az NL-ben a Gibraltárnak leadott meccs az, amit nem nagyon kell magyarázni, és nem is lehet.

Gyakorlatilag bundáért kiállt a találkozó. Wiesert elveszítette a miniállam válogatottja (eltiltás), de azért maradtak, akik képesek betalálni. Aztán, ha az ellenfél védelme is asszisztál majd egy-két gólhoz, úgy még könnyebb. Kettejük örményországi meccsén már a félidőben volt gólváltás, aztán a 2. játékrészben még színesítették a hazaiak egy kihagyott büntetővel, ami szintén elég remek szorzó, a vendégek meg egy piros lappal, ami szintén bőven 3.00-as odds felett fizet.

Részünkről csak feltételezés, hogy nem feltétlenül lesz tiszta meccs. Viszont tényleg nagy ziccer, hogy halkan bundázzanak egyet a csapatok. Közel sem biztos, hogy büdös lesz a meccs, a tippünkre viszont akkor is jó sansz van. Liechtensteinnek nincs veszíteni valója, és igazából az örményeknek is nyerni kell, ha valamelyest bíznak abban, hogy a másik meccsen csoda történik, és Gibraltár nyer Macedóniában.

Címkék: sportfogadás, tipp,