Levante - Malaga: Estére biztossá válhat az andalúzok kiesése

2018-04-19
A Malaga és a Levante december elsején találkozott az őszi fordulóban, de gól nem született. A tippünk, hogy csütörtökön azért többször is rezegnek majd a hálók.

Levante - Malaga

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 1.5 felett

Sportingbet odds: 1.43

Kezdés: csütörtök, 21:30

 

A Laliga aktuális idénye a végéhez közeledik. Kevésbé lesz izgalmas a hajrá, de akad egy-két csapat, amelynek a bajnokság végéig marad izgulni valója. A Malaga valószínűleg már nem izgul, a játékosok régóta tudják, hogy lehetetlen bennmaradni. Jelenleg 14 pont a hátrány a legjobb bennmaradó Levantéhez képest. Ha este az andalúz együttes ismét vereséget szenved, akkor matematikailag is kiesik.

A Levante a jelenlegi 17. helyével egyelőre bennmaradó, de a Deporral nagyot harcolhat még. A La Coruna-i csapat 4 ponttal van lemaradva, az még behozható hátrány. Pont ezért rettentő fontos behúzni a Levante számára ezt a találkozót, ha este sikerül győzni, akkor a Deporral szemben a most meglévő 4 pontos előny 7 pontosra hízik. Nem mindegy, hogy négy pont, vagy hét pont.

A bevezetőben említettük, hogy a decemberi meccsük nem hozott gólt, ami kisebb fajta csoda. Csak a Malaga 20-szor kísérletezett lövéssel, és ebből alig 2-3 tévesztett célt. Szóval tényleg nem egy tipikus 0-0-t játszottak, mikor csak az időt ölik a csapatok.

 

Sportingbet

>>> Regisztráció itt <<<

 

A 33. fordulóban a Levantének ezt a mérkőzést hoznia kell, mert ez lehet a kulcsmeccs a bennmaradást illetően. Utolsó két hazai bajnokiját megnyerte a valenciai csapat,  természetesen most is erre készül. Elvileg Iviék legkönnyebb összecsapása ez a hátra lévők közül, de nem lehet elfelejteni, hogy a Malaga már minden mindegy alapon játszik, az ilyen csapatok pedig nagyon veszélyesek is tudnak lenni. Tudniillik az andalúz együttesnek nincs veszíteni valója, szóval nem valószínű, hogy a 0-0-t őrzi majd. A Levantének is győzelemre kell játszani, mert a Túria-parti csapat nem a Malagával, hanem a Deportivóval fut versenyt. Rövid távon az iksz is elég, de ha azt nézzük, hogy a Levante játszik a Sevillával, a Barcával, és a Celtával, utazik a Bilbaóhoz és a Leganéshez, -nem egy könnyű idényzárás.

Ha a Levantének ezt a hétközi bajnokit sikerülne behúzni, akkor nagyot lépne a bennmaradás útján. Sőt talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy ezzel a sikerrel a Levante bennragadna, hisz a Deportivo sorsolása is egészen brutális. A holnapi Leganés elleni meccs még idegenben is nyerhető (a Leganésnek nincs különösebb célja már ebben a bajnokságban), de a Barca, Celta, Villarreal, Valencia négyes ellen zárni az idényt, az nem sok jóval kecsegtet.

Szóval röviden a tippünk az, hogy a Levante-Malaga meccsen lesznek gólok. A hazai együttesnek győzni kell, hogy bennmaradjon. A Malaga pedig gyakorlatilag rég kiesett, a játékosok nem fognak görcsölni, és vagy felszabadultan játszanak, amiben benne vannak a lőtt gólok, vagy szétesik a csapat, és akkor jönnek az olyan védelmi hibák, mint a tartalékos Real ellen is láthattunk hétvégén. Ezen a találkozón a sportingbet 1.43-as oddsa 'value bet' kategória.

Címkék: sportfogadás, tipp,