Sportfogadás tippek: Levante - FC Barcelona

2014-01-19
A 2013/14-es szezon első fordulójában a Barca 6-0-ás félidőt követően 7-0-ra verte a Levantét. Most ennek a meccsnek a 'visszavágója' következik.

Levante - FC Barcelona

Tipp: Barcelona góljai 2.5 fölött

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Barca nem lazíthat, hisz az Atleti és a Real nem hagyják lazítni. Régebben ez az időszak rendre hullámvölgyként jelentkezett, ez a január végi-február eleji pár hét mindig nagy félelmet keltett a Barca-fanokban. De az olaszoknál a Juve is hasonló cipőben járt régen, most pedig csak nyer, nyer és nyer.

Talán ez az enyhe tél az oka, de a Juve és itt Spanyolországban a Barca is szárnyal. Rossz hír azonban így is akad, Neymar pár hétre kidőlt, szóval mire Messi összeszedte magát, és képes akár 90 percet is játszani, a másik zseni dőlt ki. Persze ha van csapat, ahol ez belefér, az az FC Barcelona. Messi éktársa lehet ma Pedro és Sanchez. Hát nem gyenge.

A középpályáról is hiányzik egy ász, nevezetesen Iniesta. Őt talán Fabregas pótolja. Xavi biztos játszik, szűrőben edig vagy Song, vagy Busquets. A védelemből Puyol hiányzik, persze ő már inkább nem játszik, mint igen. Pique és Mascerano játszhat középen, széleken Adriano és Alba. Dani Alves ugyanis nem sérült, hanem eltiltott.

Lényeg a lényeg, Messi játszani fog, és ha játszik, akkor két gólt előre beírhatunk a Barca neve mellé. Aztán az augusztusi meccsből kiindulva ez a katalán henger nem nagyon fog kettőnél megállni, hisz Pedro és Sancjez is szeretne lőni egy-két gólt, meg Messi úgy úgy van vele, hogy ha kettő beesett, legyen már mesterhármas...

A Levantéből két csatár hiányzik majjd, a védelemből pedig Navarro esett ki. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a Barca nyerni fog. A tippünk az, hogy a Realhoz hasonlóan a Barca is hint 4-5 gólt. Ez a bajnokság olyan szoros, hogy a végén még az is elképzelhető, hogy a gólkülönbség fogja eldönteni, a három nagy közül melyik a legjobb ebben a szezonban.

Tipp: 0-4, vagy 1-5, vagy ehhez hasonló Barca győzelem.

Címkék: sportfogadás, tipp,