Lencse László elhagyta izraeli klubját

2012-11-29
Az ismétlődő terrorcselekmények és a gázai övezeti konfliktus miatt felbontotta kölcsönszerződését az izraeli Hapoel Kiryat Shmona labdarúgócsapatával Lencse László.

 

A győri születésű Videoton-futballista a Kisalföld című lapnak csütörtökön úgy nyilatkozott, még nem tudja, hol folytatja pályafutását.

 

"Sokat gondolkodtam, hogy mihez kezdjek és végül arra jutottam, el kell jönnöm Izraelből. A klubnak és nekem is ez volt a legjobb megoldás. Az utóbbi időszakban már nem tudtam tiszta fejjel a futballra koncentrálni. A családom nagyon féltett bennünket, én pedig a párom miatt aggódtam" - mondta a már Magyarországon tartózkodó Lencse, aki a tíz izraeli bajnoki találkozóján kétszer, a négy Bajnokok Ligája-selejtezőjén szintén kétszer volt eredményes, és négy EL-összecsapáson is szerepelt. 

 

A csatár a jövőjével kapcsolatban még bizonytalan:

"Még én sem tudom, mi lesz a sorsom. Úgy tudom, a Videotonnál nem számítanak rám, most is az NB II-es csapattal edzek."

Hozzátette: gyerekkori álma teljesülhetne, ha Győrben játszhatna. 

Erre van is esély, hiszen a tabella élén álló klub vezetői már kinyilvánították, hogy egy gólerős centert kívánnak igazolni. Lencse mellett Priskin Tamás, az ETO volt, az orosz Alanyija Vlagyikavkaz jelenlegi válogatott játékosa is esélyes a posztra.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,