Lekic és Radicevic távozik Győrből

2013-01-26
Két légiós, Andrea Lekic és Jovanka Radicevic a nyáron távozik a női kézilabda NB I-ben címvédő győri csapattól. Kovacsics Anikó meghosszabbítja lejáró szerződését.

 

A Bajnokok Ligája középdöntőjében is érdekelt Győri Audi ETO KC közleménye szerint a 15 éves kora óta a klubnál szereplő Kovacsics kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött a vezetőkkel.

 

"A munka színvonala, amit itt végzünk, kiemelkedő, és ez számomra fontos szempont, hiszen a saját egyéni fejlődésemre, képzésemre is kiváló lehetőségeim vannak" - indokolta döntését a 21 éves irányító.

 

Lekic távozásával kapcsolatban azt mondta, hogy a győriek csapatszerkezetében nem tud a saját posztján játszani, míg Radicevic azt emelte ki, hogy élete egyik legnehezebb döntése volt a mostani, ám végül az eszére hallgatott, mert szeretné kihozni karrierjéből a maximumot.

 

A francia védőspecialista Raphaelle Tervel szerződése szintén lejár a nyáron, ő még azonban egyelőre nem döntött arról, hogy folytatja-e pályafutását. A játékos azt azonban hangsúlyozta, ha a további játék mellett dönt, akkor Győrben marad.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda,