Leicester City - Nottingham: Kell ennél jobb meccs?!

2022-10-03
Volt egy-két jó meccs a PL aktuális fordulójában, és valószínű, hogy a Leicester valamint a Nottingham csatája sem lesz rossz. Mindkét együttes kieső helyen található, szóval villámgyorsan el kell kezdeni a pontok gyűjtögetését.

Leicester City - Nottingham Forrest

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Lövések száma 25,5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: 2022.10.03. 21:00

 

A Premiershipben a válogatott szünet előtt hét fordulót rendeztek meg, e hét forduló alatt a Leicester 1, a Forrest 4 pontot gyűjtött. Igencsak gyenge a termelés, ám amiben mindkét csapat a top2-ben van, az a kapott gólok száma. A Rókák 22-őt kaptak, a Nottingham 17-et!

Ami a Nottingham csapatát illeti, végül is friss feljutóként az, hogy hét kör után a kieső pozíciók egyike az övék, nem meglepő. Van egy négyes vereségi sorozatuk, de még ez sem tragédia, mert a Forrest focija annyira nem reménytelen, volt kifejezetten jó meccs, pl. a WHU elleni siker, ahol az eredmény nem is adja vissza, milyen jól, milyen fölényben játszottak.

Ami talán nagyobb meglepetés, az a Rókák 'veszettsége'. De nem a jó értelemben veszettek ezek. Vardyék totál szétcsúsztak, és rommá verte ezt a csapatot a Tottenham és a Brighton is az előző két körben. Távozott Schmeichel, távozott Fofana, utóbbiért legalább kaptak egy raklapnyi pénzt, de mit ér a pénz, ha a csapat kiesik?!

Fofana hiányzik hátulról, Kasper a kapuból, nem a véletlen műve, hogy 5-6 gólokat kap a Leicester. A 10 lőtt nem tragédia, de igazából semmit sem ér, mert hiába lő gólokat, ha kétszer-háromszor annyit kap.

Ami a dolog statisztika részét illeti, a két csapat között különbség, hogy amíg a Leicester sportszerű focit játszik (csak 9 sárgát kapott), addig a Nottingham 20-szor 'sárgult be'. Az sem egy magas szám, de PL-szinten mégis csak sok.

Ha már stat., érdekesség, hogy az élvonalban a Nottingham engedi a legtöbb lövést, átlagban meccsenként 17-et. Ha idegenben játszanak, ez a szám felkúszik 19,7-re! Azért meccsenként ha az ellenfelek 20-szor lőnek kapu felé, hát nem csoda, hogy pár löket kiköt a kapuban. Tény, hogy nem az idei Leicester a PL legjobb csapata, de hogy Vardyék vért isznak a meccs előtt, az szinte biztos. Viszont a Forrest is kontrái is veszélyesek lehetnek. A vendégek játéka nem a labdabirtoklásra alapul.

A mi tippünk, hogy ez nem lesz unalmas meccs. A lövések száma sem lesz alacsony, így a 25,5-ös line-t overre húzzuk. Itt a Forrestnek is lesznek kísérletei, nem kizárt, hogy góljai is, hisz a hazai City kapja a legtöbb gólt idén akcióból, kontrából és még rögzített szituációk után is. Csoda, hogy utolsó helyen áll. Dehogy csoda...

Címkék: sportfogadás, tipp,