Leicester City - Chelsea: Grundfoci a legmagasabb szinten

2019-05-12
Sokszor előfordul a világ top csapatainak meccsén is, hogy az Eurómilliókat kereső játékosok csak fociznak egy jót, és igazából mint a gyerekek, csak játszanak egy jó örömfocit, ahol nincs aprítás, csak a gólok.

Leicester - Chelsea

Online sportfogadás tipp: 2,5 gól felett

Unibet odds: 1,62

Kezdés: vasárnap 16:00

 

A Chelsea maratoni, hosszabbításos és büntetőrúgásos meccset játszott csütörtökön a Frankfurt ellen, ahol végül továbbjutott, de hogy mindent beleadott, az fix. Ennek ellenére is rezgett a léc, sőt a Frrankfurt sokkal frissebbnek tűnt, több nagy helyzete volt, amiből csak egyet váltott gólra, de volt még két szituáció, ahol a Chelsea védelme a gólvonalról mentett.

Biztos, hogy a vendég-csapatnak semmi ereje sem maradt, ráadásul Rüdiger, a védelem oszlopa, valamint Kanté, a középpálya motorja sérült. Mióta ők nincsenek (illetve mióta Rüdiger kidőlt) azóta a Chelsea rendre kap gólt, olykor többet is. Volt itt a Slavia elleni 4-3, de egyébként is, mióta Rüdiger kidőlt, nincs meccs kapott gól nélkül.

Most a Chelsea számára nagy tét nincs, ellenben van nagy fáradtság. A BL-indulás biztosítva van, így azért Sarri akár több alapemberének adhat pihenőt. Ráadásul egy amerikai túra, egy Revolution elleni edzőmeccs is le van kötve, még az EL-döntő előtt át kell ugrani az USA-ba, szóval ne lepődjünk meg, ha a Chelsea ezen a szezonzárón nem töri össze magát.

Ellenben a Leicester rendezhet egy gálát, hisz igazából izgulni valója nincs, a keret Amartey-t kivéve teljes, és a formával sincs gond, ez jelzi például legutóbbi hazai meccsük, amikor az Arsenalt küldték haza 3-0-lal. Tavaly a szezonzárón 5-4-et játszottak a Tottenham ellen, szóval ott sem voltak 'skótok' a gólok számát illetően. Igazából simán lehet ez grundfoci jellegű meccs, ahol kevés védekezést látunk, de annál több gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,