Lehúzta a vécén a 120 milliós lottónyereményét

2014-01-27
Bizonyára olvasóink közül is sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy mihez kezdenének a pénzzel, ha nyernének a lottón. A legtöbb nyertes vesz egy házat, elmegy egy világkörüli útra, vagy esetleg megajándékozza a rokonokat. Angela Maier azonban berúgott, majd egy meglehetősen egyedi megoldást választott…

 

A 63 éves Angela Maier a német lottón nyert 120 millió forintnak megfelelő összeget. Pár nappal később kapott egy levelet attól az otthontól, ahol a férjét ápolták, mielőtt meghalt, hogy most, hogy van pénze, illene kiegyenlítenie az orvosi számlákat. Ezen úgy felhúzta magát, hogy legurított öt üveg pezsgőt, és részeg tombolása tetőfokán fogta, összetépte az összes pénzt, majd lehúzta a vécén, hogy ne vehesse el tőle senki!

 

A gondozóotthon a bíróságra vitte az ügyet, ahol felmerült, hogy az egész sztorit csak Maier találta ki, hogy megússza a fizetést, azonban nem tudták bizonyítani, hogy a pénz valóban a csatornában végezte-e vagy sem…  A felek végül megegyeztek, és az asszony 1,2 millió forintnak megfelelő kompenzációt fizet az otthonnak.